Kurtlar Vadisi Pusu 274. Bölüm Yorumları

herkese iyi geceler agalar
daha çok yorum yapmak isterdim ama kimse kalmadı konuda

şöyle bir göz attım yorumlara beğenende var beğenmeyende aa beğenen ağırlıklı gibi tabi herkein zevki bakış açısı farklıdır kimse kimse beğendi diye beğenecek kimse beğenmedi diye beğenmeyecek hali yok bunlara kimsenin karışmaya hakkıda yok herkein yorumuna oyüzden saygı duyuyorum ve bende kendi bakış açımla yorumumu yapayım🙂🙂🙂

aa gerçi ben fragman konusunda yaptığım yorumla kendimce bu bölümü özetlemişim halfi halfine tahmin ettiğim gibi bir bölümdü aksiyonlu fragmana rağmen ilk 45 dakıka reklama kadar inanılmaz sıkıcı yusuf asya sahneleri bunaltıcı olabilir demiştim aynısı oldu bu sezonun geneli gibi çok sıkıcı ilk 45 dakıka ve bunaltıcı bir yusuf asya bağlantısı aa sonra reklam dönüşüde 22:30 kadar sıkıcı aynen devam eder ve 22:30'da 10-15 dakıkalık bir heyecan ozaman gelir demiştim tam 22:30'da hareket geldi diziye kovalamaca falan 10 dakıka srüp 22:40 sona erdi yine yusuflar falan çıktı ortayagölg polat sahnesiyle son sahnenin biticeği belliydi on 5 dakıkada polatın aksionuyla bölümü tamamladık🙂

tahminimce 120 dakıka yanı 2 saatlik bir bölüm ve 15 dakıka dışında bomboş bir 105 dakıka yığılmış şekilde ortaya çıkıyor tamam o 15 dakıkadan bende zevk aldım taksi kovalamaca sonra polatın gölgeyi vurması ama koskoca vadide sadece 15 dakıka söz bulamıyorum 105 dakıka gibi bir dizi süresi nerdeyse bomboş bir koskoca bir süre var ortada yinede yarın 6 yada 7 reytingle düşükte olsa totelde 1.oluruz ben senarist olsam bu bölümlere 1.olduğumuzu görsem bıkmadan usanmadan izleyen seyirci var utancımdan yemek yemem uyuyamam sokağa çıkamam vadicilere iyi geceler😉😉😉

bir kamyon dolusu yazı yazmışsın okuyacak kimse kalmamış ben okuyayım bari
)
bu arada dizide güzel kız varsa üç beş resim koy konu çok kaskatı biraz renk gelsin konuya

)
bu arada dizide güzel kız varsa üç beş resim koy konu çok kaskatı biraz renk gelsin konuya
hahaha tşşk cnm hiç yalnız bırakmazsın beni sende olmasan gariban kalıcam buralarda

karadeniz insanı gerçekten açık sözlü içinde ne varsa çekinmeden söylüyor karadenizli olduğumla gurur duyuyorum

)
bizde güzel çok yorum yapın biraz

@Çiğdem- yusuf sahnelerin dışında süper ötesi hele sonu inanılmaz bi bölümdü eşkiyada yusufun sahnelerinden kötü bölümleri beğeniyorsun vadi çok daha müthiş kabul etmek lazım polatın yürüyüşü bile yetiyor

yeni bölüm yüklendi

kız biraz @destere yi örnek al az mesajla sıvamayı biliyor uzatmaya gerek yok

güzel çok demişsin polatın resmini koymuşsun
bunun neresine yorum yapalım

ayoll yusuf dışında geriye 15 dakıka bir kısım kalmış zaten cahitte kenara çekilince yusufun hayatını izlemeye başladık

ama ben kendi yorumumu yaptım kimsenin yorumunada birşey demem başka söyleeycek birşeyimde bu bölüm için zate klmadı hepsini söyledim 🙂🙂🙂

bende bölümü beğendim sonlara doğru bayağı hareketlendi dizi
yusufun hikayesi beni sıkmadı ya ben merak ediyorum

güzel çok demişsin polatın resmini koymuşsun
bunun neresine yorum yapalım
bölümü attım izle içerisinde bolca göreceksin

bölüm 2 saat sürmüş 30 dakkası yusuf olsa bu sahnelere normal diyelim
kalan 30 dakka da güzelle süper arasında olsa kalan 1 saat süperdi bu bi gerçek erhan cahit konuşmaları polatlı sahneler falan süperdi kabul etmek lazım

samanlığa iğne attım bul diyorsun
) yutmazlar bu numaraları? varsa güzel kız koy resmini yoralım baştan sona
)

samanlığa iğne attım bul diyorsun
) yutmazlar bu numaraları? varsa güzel kız koy resmini yoralım baştan sona
)
yav güzel kız var ara bul diyorum sana balık vermiyorum balık tutmayı öğretiyorum sevgili hemşerim
biraz çaba biraz çaba

yav güzel kız var ara bul diyorum sana balık vermiyorum balık tutmayı öğretiyorum sevgili hemşerim
biraz çaba biraz çaba

oltaya hep pala remzi geliyorsa tutmayı bırakacaksın
deniz kızı hangi suda sen onu söyle
)

ilk 45 dakıka inanılmaz sıkıcı elde tutulan birşey yok bölüme hareket 22:30 da geliyor kovalamaca falan oda 10 dakıka sürdü sadece uzun tutmadılar aksiyonu 5 dakıkada polatın sons ahnesi var benim için 15 dakıka dışında 105 dakıka boş sahne ama bu benim bakış açım sen güzel bulabilirsin ama benim güzel bulma ihtimalim yok ben eski vadici olarak böyle sahnelerden böyle senaryodan böyle oyunculardan tatmin oldum dersem büyük ihanet ederim vadiye benim kendi düşüncem bu asla güzel diyemem böyle bölümelre sezonlara yoksa kendi adıma ihanet etmiş sayarım ben zaten eski vadici olarak böyle senaryolardan tatmin olmam imkansız tatmin olmam için vadiye 11.sezondan son atv sezonundan baslamam lazım 11.sezon dısındakıleri bilmemem lazım bunları bilmesem beğenirdim başka türlü tatmin olmam ben bu bölümlerden zeynep yusuf ariel gölge kenan bu kısır öngüden vadş çıkmalı son 3 bölümdür cahit bile yok yusuf ariel kenan gölge asya bukadar kısır bir döngü geçen yılkı sezonda bile yoktu vadi tarihinde bukadar az karakterle sezon hiç yapılmadı 🙂🙂🙂

oltaya hep pala remzi geliyorsa tutmayı bırakacaksın
deniz kızı hangi suda sen onu söyle
)
asya meryem azra gibi güzellerimiz var aklıma ilk olarak gelenler
kız için dizi mi izlenirmiş nasıl bi tipsin sen

sen eski vadicisinde biz dünkü vadicimiyiz lafa bak
sen ne kadar vadiyi seviyorsan biz onun 10 katı daha fazla seviyor ve destek veriyoruz buna şüphen olmasın
benimde yusuf konusuyla ilgili eleştirilerim var ama 120 dakkalık dizinin 105 dakkasına boş sahne demek ihanettir hainliktir. bunu kimse diyemez 30 dakka diyebilirsin eyvallah ama sadece polatın erhanın cahitin sahneleri bile az 45 dakka bunlarda mı boş
terziyi takip sahneleri, gölgenin pususundan kurulmaları, sonra baskın sahneleri bunlar zaten 1 saat ediyor bunlar nasıl boş oluyor onu anlamıyorum
kısır döngü değil olması gereken ama eksik şekilde mesela yusuf yerine tilki pusat raskoln oldu mu başka karaktere gerek yok
geçen sene tonla karakter vardı bi ara hepsine 1 sahne koysan bölüm bişey olmadan bitecek ben ona da karşıyım
cahite o kadar laf söylediniz adam ne hale geldi