Vadide herşey olur ama bence de ölmez yani o kadar saçma bir şekilde ölmez en azındanÖlecek olsa Cnn Türk'e katılmazdı.
Abla sende nerede yalan uyduruk varsa oraya baglaniyosun bizlere hic guvenmiyosun bizimde bir bildigimiz var. Bizde yemistik bir zamanlar bunları
Kolundan vurulmadı ki yada bana öyle geldiGölge eğer kolundan vurulup öldüyse çok saçma biter.
Aha ya ilahi çalıyor sonda
Orada Golgenin birsey yapacagini beklerdim ama yapmadi keske patlatsaydi.Hep görmek istediğimiz operasyon sahneleriydi işte. Son da kurşunun da biteceği tuttu.
Gölge gibi karakter hemen harcanmaz zaten. Gölge gibi biraz da Tilki ön plana çıkabilse 10 numero olacak.Vadide herşey olur ama bence de ölmez yani o kadar saçma bir şekilde ölmez en azındanGölge Polat'ı vursaydı o zaman efsane son olurdu.
Yarıda kesip reklama soktular zalımsın Kanal D.Reklam olmadı bu sahneye.Saygısızlık bu kanal d.
neyin kafasını yaşıyor bu kanal anlamıyorum dediğin gibi ilk kez böyle bişeyle karşılaştık sonra süha babanın kasidesini kestiler hadsizler ölüye saygısı olur insanın orda reklama girsen ne olur girmesen ne olurzaten bir değişik oldu sonuda bölüm bitti daha sonra reklama gittiler ilk defa gördüm böyle bir şeyi
Aman aman pasif kalsın.))))tam coştuğum anlarda internet gitti yorum yazamadım ualn böyle işin
o yürüyüş o müzik o atmosfer o ayak sesleri o karizma o bir efsane efsane süper ötesi bi sahneydi müzik değişikti ama etkileyiciydi
süper ötesi bir bölümdü ufak tefek şeyler var yusuf gibi onun dışında harika
cahit e baya baya ayar verilmiş adam çok pasif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?