Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm Yorumları

Ozet baslayana kadar biraz test cozucem siz ucurmaya baslayin simdiden
uçuralım da kimse yok piyasada :D @-KADİR- nerdesin aga :D

Tüyo - Bu akşam yayınlanacak olan 272.Bölümde, uzun zamandır görmediğiniz Ozzy(Ozi) karakterini göreceksiniz..Yine karanlık işler peşinde!

11218064_1840947249465019_2917884976145539247_n.jpg

@AlemTo sana gelsin aga bu resim :d adam tam bir efsane

Son düzenleme:
uçuralım da kimse yok piyasada :D @-KADİR- nerdesin aga :D

Tüyo - Bu akşam yayınlanacak olan 272.Bölümde, uzun zamandır görmediğiniz Ozzy(Ozi) karakterini göreceksiniz..Yine karanlık işler peşinde!

11218064_1840947249465019_2917884976145539247_n.jpg

@AlemTo sana gelsin aga bu resim :D adam tam bir efsane
Bu sezon ki bölümleri bitirince her hafta yorum yapacamda işte vaktim olmuyor :) sınavlarda bitti sonunda :)

Bu sezon ki bölümleri bitirince her hafta yorum yapacamda işte vaktim olmuyor :) sınavlarda bitti sonunda :)
İnşallah aga :D sana bi soru gölge mi daha karizma tilki andrei mi sence hangisi :D

Bakalim izlemeye calisacam ins aksyinlu bölüm olur :D Yarinki reytingleri merak ediyorum :D
aga konuyu coşturalım seninle biraz :D bence bu hafta 8 reytingi geçerek sezon rekorumuzu kıracaz ve yine zirvede olacaz

Bu akşam yayınlanacak Yeni Bölümden bir replik;
"-Herşeyi ekstra düşünüp,ekstra çaba göstermek gerek buralarda.."

Sormamış kabül ediyorum tabi Gölge :D.Ertan Saban seçici olsadı şu anda çok popüler bir oyuncu olurdu adamın zaten konuşması orjinal :D Makedon şivesi var :) zamanında Beyaz Show'a katılmıştı izledin mi? :)
İnşallah aga :D sana bi soru gölge mi daha karizma tilki andrei mi sence hangisi :D

aga konuyu coşturalım seninle biraz :D bence bu hafta 8 reytingi geçerek sezon rekorumuzu kıracaz ve yine zirvede olacaz

Bu akşam yayınlanacak Yeni Bölümden bir replik;
"-Herşeyi ekstra düşünüp,ekstra çaba göstermek gerek buralarda.."

Sormamış kabül ediyorum tabi Gölge :D.Ertan Saban seçici olsadı şu anda çok popüler bir oyuncu olurdu adamın zaten konuşması orjinal :D Makedon şivesi var :) zamanında Beyaz Show'a katılmıştı izledin mi? :)
popülerdi zaten şimdi daha da popüler olacak vadinin şuan en önemli karakterlerinden biri istemese de popüler artık :D
dediğin gibi o konuşması adamı psikopat yapıyor ama kendi konuşması öyle her dizide aynı çünkü :D