merak etme aga gerekeni yapacaz tabi bi yere kaybolma sen olmadan konunun uçması imkansızAgalar konuyu ucuralim destek olun azcik ya
Ozet baslayana kadar biraz test cozucem siz ucurmaya baslayin simdidenmerak etme aga gerekeni yapacaz tabi bi yere kaybolma sen olmadan konunun uçması imkansız![]()
uçuralım da kimse yok piyasadaOzet baslayana kadar biraz test cozucem siz ucurmaya baslayin simdiden
Bu sezon ki bölümleri bitirince her hafta yorum yapacamda işte vaktim olmuyor
İnşallah agaBu sezon ki bölümleri bitirince her hafta yorum yapacamda işte vaktim olmuyorsınavlarda bitti sonunda
![]()
aga konuyu coşturalım seninle birazBakalim izlemeye calisacam ins aksyinlu bölüm olurYarinki reytingleri merak ediyorum
![]()
Tm aga bu arada Golge daha karizmarmtikİnşallah agasana bi soru gölge mi daha karizma tilki andrei mi sence hangisi
aga konuyu coşturalım seninle birazbence bu hafta 8 reytingi geçerek sezon rekorumuzu kıracaz ve yine zirvede olacaz
düşer düşer merak etme geleceği yok o dizininTm aga bu arada Golge daha karizmarmtikKosem dusmeli
![]()
İnşallah agasana bi soru gölge mi daha karizma tilki andrei mi sence hangisi
aga konuyu coşturalım seninle birazbence bu hafta 8 reytingi geçerek sezon rekorumuzu kıracaz ve yine zirvede olacaz
Bu akşam yayınlanacak Yeni Bölümden bir replik;
"-Herşeyi ekstra düşünüp,ekstra çaba göstermek gerek buralarda.."
Aynende ben onu daha cok seviyorum tam psikopatdüşer düşer merak etme geleceği yok o dizinin
tilki de fena aga![]()
müthiş bi oyuncu normaldir bende baya beğeniyorum kendisini vadiye son zananlarda gelen en bomba düşman karakterAynende ben onu daha cok seviyorum tam psikopat![]()
popülerdi zaten şimdi daha da popüler olacak vadinin şuan en önemli karakterlerinden biri istemese de popüler artıkSormamış kabül ediyorum tabi Gölge.Ertan Saban seçici olsadı şu anda çok popüler bir oyuncu olurdu adamın zaten konuşması orjinal
Makedon şivesi var
zamanında Beyaz Show'a katılmıştı izledin mi?
![]()