Kurtlar Vadisi Pusu 266. Bölüm Fragmanı

aga alakası yok bence sen çevrenin gazına kolay geliyorsun sonunda sen de kara propagandaların esiri oldun onların arabasına bindin vadiye vuruyorsun vadi bitince anlarsında işte
Kendime geliyorum yavas yavas gerci gecen hafta ki bolume millet saydirdi ben acayip begenmistim. Yine o eski cdyi goruceksiniz İnşallah. Mete Agir gibi direksiyonu son anda kirdik

Ne hikmetse özellikle fragmandaki ve yeni sezondaki müzikleri beğendim

başkan bu aralar kaçak dövüşüyon farkındayım
Ben beklemedeyim son bölümü çoğu kişi beğenmemiş . Bir kaç bölüm süre vermek lazım çünkü bambaşka bir yöne gidiyor dizi 😉 ve biraz gizem seziyorum eğer konuyu iyi bağlarlarsa çok iyi ilerler

başkan seninde bu huyuna hastayım çok tutarlı adamsın cidden bu gidişattan memnun olacağını tahmin etmiştim 🙂 sen bu martin işine ne diyorsun

Aman ikiziymiş muhabbeti yapmasınlarda varsın martin yaşıyor olsun
))
yaşamasıda pek sağlıklı olmayacakda neyse ama bunun sesi daha farklı sanki ii ihtimal var gibi ya yaşıyor ölmedi ya da ikizi kardeşi falan bunun dışında bir ihtimal aklıma gelmiyor

olabilir sanki o dayakdan sonra yüz yapısı değişmiş gibi ama yinede bana pek mantıklı gelmiyor cidden ne yapmışlar çok merak ediyorum
aga sesi değişik çok net biçimde ikizi olabilir
ölmemişse de nasıl ölmedi bakalım izleyelim görelim

Ne hikmetse özellikle fragmandaki ve yeni sezondaki müzikleri beğendim
abi yeni sezondaki yeni müziklerden bikaçı kötü bizim ne efsanevi müziklerimiz var yüzlerce
onların yanında esameleri okunmayacağı için gerek yok maceraya