Kurtlar Vadisi Pusu 266. Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir sarjor adam var bende de bir sarjor var nedir
Su senaryoyu Cahitin elinden alin Allah rizasi icin iyice suyunu cikardi

Bir sarjor adam var bende de bir sarjor var nedir
Su senaryoyu Cahitin elinden alin Allah rizasi icin iyice suyunu cikardi
neyi varmış o repliğin gayet güzel bi replik

fragman güzel ama ustanın yanına mutlaka mutlaka en az 4 sağlam karakter lazım sadece cahitle olmaz
onun dışında gökhan kırdar müzikleri yeterince iyi kullanamıyor o kadar müthiş müziklerimiz var ki aga neden ya neden bu akdar müthiş müzik varken saçma sapan müzik tercihleri
dünya üzerinde vadi kadar mükemmel ötesi müzikleri olan bir başka yapıt yok İnşallah düzeltir bu durumu üstad

heycan ve merakla bekliyoruz perşembeyi

aga geçis sürecindeyiz şu an vadi yapılanma sürecinde ekibe illaki takviyeler olacak biraz sabır; birde seni kaybetmeyeyim aman zaten milletin saçma sapan güya eleştirlerini görünce sinir tepeme çıkıyor kardeşim bu millete yaranılmaz adam 120 dakika dizi yapmış daha 4.bölümde 100 dakikası karı kız muhabbeti 10 dakikası kuru lakırtı 10 dakikasında sadece heyecan var ağzını açmaz gelir burda vadiyi karalamaya çalışır birde vadiyi geçti vadinin devri falan biitti der neleri görüyoruz hayret birşey nerden nereyi eleştiriyorlar bir kere kıyas ettikleri diziyle vadinin alakası yok bahsettikelri dizi kadın dizisi ama bu kadar vadi düşmanı olmuşlar ki elma ile armudu kıyas edip vadiye vuruyorlar

aga bizim vadiciliğimiz sorgulanamaz sevgimde asla
sonuna kadar arkasındayız vadinin siyah ekranda vadi müzikleri çalsa ben yine perşembe oturur siyah ekranı izlerim
ama herkes bizim gibi değil reytingleri yükseltip gereken cevabı gerekn yerlere vermemiz şart artık ne gerekiyorsa yapılması lazım şovumuzu yapalım yeter artık
bir de şu kanaldan kurtulmamız lazım lanetli kanal oldu bizim için reytingleri yükseltemiyoruz show tv ye o kadar yakışıyor ki vadi ah keşke geçsek keşke geçsek

gökhan kırdarla ilgili eleştirim devam edecektir vadinin tonla coşturucu müzikleri var kabul edemem dandik müzik tercihlerini

Birincisi tonla kisiyle tek basina vurusmasi hata. Misal bir zamanlar Memati de pusuya dusmustu. Sarjor kadar adam vardi ve birde sarjoru vardi. Memati bile az kalsin oluyordu. Bu sacmalik degil de nedir ?

Birincisi tonla kisiyle tek basina vurusmasi hata. Misal bir zamanlar Memati de pusuya dusmustu. Sarjor kadar adam vardi ve birde sarjoru vardi. Memati bile az kalsin oluyordu. Bu sacmalik degil de nedir ?
saçmalıksa izleme kafana silah mı doğrulttular fragman çıksında vadiyi eleştireyim diye bekliyorsun resmen
o zaman her sahne aynı şekilde çekilsin memati ne yaptıysa cahitte aynısını yapsın
gerekli yerlerde eksik yönleri belirtmek lazım ama böyle karalamak hainliktir sende hainsin!

Vay be Vadi işte bu yüzden çok büyük bir dizi. Suriye'den ölümden kaçan mülteci sorununa değinmişler, Polat zehirli gazdan kaçtıklarını ifade ediyor veya İŞİD'in elinden kaçanlar. Böyle yanı başımızdaki sorunlara değinmeleri çok huşuma gidiyor.

aga kanal d vadiyi bu şartlarda bırakmaz ben söyliyim ancak diğer kanallardan iyi bir teklif gelirse öyle burdan kurtulabiliriz ; aga kaç defa tartıştık yapılacak şeyler illaki var vadiden bu hamleleri bekliyoruz ama senin benim beklediğim reyitnglere ulaşma imkanı malesef bu reyting sisteminde yok afedersin ama nerde aşk ,entrika, yasak aşk, ihanet ,ihtiras, şehvet, ajitasyon, ağır dram var orda reyting var
aga ben eleştiriye karşı değilim ama yapıcı eleştiriye yıkmak için karalamak için yapılan eleştireye sjrf konuşmak için konuşanlara diyorum
merak etme gökhan kırdar bu işin piri müzik konusunda sıkıntı yaşatmaz vadiye

Memati gibi yapmasinda adamlari catir catir da oldurmesin aksiyon sahnelerinin zevkini olduruyorlar. Ben sevdigim diziyi izlerim eksik yonlerini de soylerim ki duzeltsinler. Ben Dogan Umit Karacanin cektigi aksiyon sahnelerini begenmiyorum. Bir an evvel degismesi lazim.

Hainlikle alakasi yok

Cahit'in sahnesinde bir şey yok abartmayın. Siz de takmaya adam arıyorsunuz vallahi. Akif'ten sonraki yeni günah keçimiz Cahit.

aga bugüne kadar sana birşey demedim ama @takas ın sana söyledikleri hak kusura bakma kantarı kaçırıyorsun fazla girme detaya eğer her sahnede hata arayacaksan ben sana osman sınav dan turarım sadullah a kadar gidip hepsinde mantık hatası çekim hatası bulurum hangi sahneyi getirirsen getir çürütürüm ihanet etme

Ben fazla abarttim herhalde. Bana garip gelmisti o kelime neyse ne diyim siz daha iyi bilirsiniz

her hafta aynı şeyleri konuşmaktan artık dizideki konuları konuşamaz hale geldik vadi yine gündeme dair çok önemli bir konuyu işliyor mültecilere yapılan onların hakkındaki kirli planları vadi aklıyla gündeme getirecek pana ya tebrikler
özellikle merak ettiğim martin olayının ne olacağı nasıl nereye bağlayacaklar hala kestiremiyorum ; gölge ,zeynep, polat arasındaki bağlantıda soru işareti

aga bak foruma geldiğimde ilk tanıştıklarımdan birisisin o zamanlar çok sağlam vadiciydin işte zaman
O zamanlar ben oyle bir hal aliyordum ki tum dunya ile baglantimi kopartip Vadinin icinde buluyordum kendimi. Ama Raskolnum Samili aldigi bolum ile beraber o cizgiden malesef uzaklastim git gide kotuye gitmeye basladim gecen sene ki Yuce Majeste bolumleri benim senaristlere olan guvenimi de azaltti malesef. Biraz araya ihtiyacim var sanirim.

Bu sene saglam senaryo var sezom sonunu efsane kapaticaz İnşallah bu simdiden kendini gosterdi ama iste gecen sene ki guvensizligim devam ediyor. Gecen sene gibi sonradan senaryoyu bozmalarindan korkuyorum.

aga alakası yok bence sen çevrenin gazına kolay geliyorsun sonunda sen de kara propagandaların esiri oldun onların arabasına bindin vadiye vuruyorsun vadi bitince anlarsında işte

o zamanlar bizim gibiydi kimseye laf söyletmezdi şimdi tam tersi oldu malesef

Ben demiştim sana aga zamanında dikkat et diye.

Herkes gider Vadi kalır bu böyle biline zaten bizim emsal pek fazla sağlam vadici kalmadı işte takas var china abi var eskilerden pek hatırlamıyorum hey gidi eski günler..

malesef aga senin gibi efsane vadiciler forumda fazla kalmadı seni daha fazla görmek istiyoruz daha sık yorumlarını bekliyoruz