Kurtlar Vadisi Pusu 265. Bölüm Fragmanı

Sizin derdiniz uzum yemek degil bagciyi dovmek cahit te ölsün yusuf ta ölsün polat herkesi tek basina oldurmesin samimiyet olsun yok taninmamis oyuncu getirip oynatsinlar yok bu yakismadi yok burda kuru siki kullanilmadi yok bilmem ne yok su yok bu

fragmanı beğendim ben
cahit konusunda katılmıyorum bence o artık iyi bir oyuncudur

Cahit süpermen olma yolunda adam uçak kullaniyor ucuyor bir yerlerden
ayoll bu insanlar nasıl vadi izliyor anlamak çok zor forumlarda cahit polat özel yetiştirilmiş kullanır diye yorumlar var tamam polat özel yetişriildide cahit özel falan yetiştirilmedi cahit abdülhey ve polat gibi yetiştirilmedi cahit diziye eski polis olarak girdi ve gerçek hayattada eski polis olarak kurtlar vadisine geldi 🙂🙂🙂
erhan bir çok bölümde cahitin yetiştirilmediğini ilk başlarda çaylak olduğuna dahil konusmalarıda avr hatta yani nasıl dizi izliyor bu izleyenler anlamak zor 🙂🙂🙂

yok cnm olurmu ihtiyarlar tarafındna özel olarak yetiştirilmişti cahit polatın yanına
koyanlarda onlardı yanlış biliyosun sen bu konuyu

yok cnm olurmu ihtiyarlar tarafındna özel olarak yetiştirilmişti cahit polatın yanına
koyanlarda onlardı yanlış biliyosun sen bu konuyu
ne ihtiyarları kız sen vadiyi 10.yıldanmı izlemeye basladın cahit eski polis olarak katıldı diziye nerenle izliyorusnuz allah allah

ne ihtiyarları kız sen vadiyi 10.yıldanmı izlemeye basladın cahit eski polis olarak katıldı diziye nerenle izliyorusnuz allah allah

eski polis olduğunu falan biliyorum cnm ben diziye girişinden bahsediyorum
cahiti polatın yanına ihtiyarlar koymuştu sen unutmuşsun asıl

eski polis olduğunu falan biliyorum cnm ben diziye girişinden bahsediyorum
cahiti polatın yanına ihtiyarlar koymuştu sen unutmuşsun asıl
diziyede eski polis oalrak geldi rolude öyleydi yani diziye eski polis oalrak giriş yaptı cahitin kgt ile heleki ihtiyarlarla ile uzaktan yakından alakası yok bir yerde söyleme gülerler sana zaten atvde sons ezona akdar cahit çaycı gibi birşeydi şu son 2 sezonda işte ortaya çıktı onuda senaryoyu kendisi yazıyormuş sonunda anladık bu herifin nasl bu hale geldiğini

Son düzenleme:

bence yanlış bilen sensin cahit ihtiyarlar konusundan sonra geldi vadiye
polatın yanına onu onlar koydu polat demişti bölümde ya

bence yanlış bilen sensin cahit ihtiyarlar konusundan sonra geldi vadiye
polatın yanına onu onlar koydu polat demişti bölümde ya
kızım bazen beni şüpheye düşürüyorsun rol icabıda eski polis olrak geldi özellikle 10.yıl dan önceki hiçbir sezona hakim değilsin daha öncede bir çok kez pot kırarken gördüm seni vadinin eski sezonlarından hiçbir bilgin yok hatta haberin bile yok 10.sezondanmı izlemeye basladın acaba diyorum zaman zaman çünkü eskis ezonlara hakimiyetin 0 hiçbir bilginde yok ama çok kurcalamayayım yinede benide ilgilendirmez sonucta

@-KADİR- yanlışmıyım cahit öyle girmedimi diziye

ben 12 yıldır bir bölüm kaçırmadan izledim yanlış bilen sensin cnm

gerek yok çiğdem eminim ben cahiti polatın yanına ihtiyarlar soktu
star tv sezonunda geldi diziye mematinin şöförü koruması kazım polatında şöförü cahit olarak ortaya çıktı dizide gerçek hayatta olduğu gibi rol icabıda eski polis olarak diziye girdi kazım konumundaydı yanı abdülhey ölü gösterildiğinde memati tuncay doktor kadın cahit biliyor ben niye bilmiyorum derken onların ne yaptığıyla kisme ilgilenmiyor tepkileirne bile bakmıyorlar diyordu polat okadar değersiz bir konumdaydı atv ulubey sezonundada çaycı şöför rolune devam etti tnt sezonundada aynı şekilde sonra 10.yıl atv sezonu geldi yine az biraz kıpırdanır gibi oldu ama yine ezik bir roldeydi hatta kgt ekibi azarlıyordu falan sonra ne olduysa atv sezonunun sons ezonunda cahiti baybi bebek gibi giydirdiler süperman gibi karşımıza çıktı son 2 sezondurda devam ediyor sebebinide öğrendik bahadırlar gidince rolunu cahit kendisi yazıyormus meğerse hatta erhan bu sezonmu geçens ezonmu cahitin ilk girişini analtıyordu pusatlara eski polis gelmiş bana abi diyordu falan cahiti eziyordu cahitin ne kgt ne ihtiyarlar alakası bile yok eski sezonları izlemediğini düşünüyorum şuan izliyorsanda öylesine bakmıssın çünkü bilgin yok 🙂🙂🙂

@-KADİR- yanlışmıyım cahit öyle girmedimi diziye

ben 12 yıldır bir bölüm kaçırmadan izledim yanlış bilen sensin cnm
Abla simdi dogrudan dizide ihtiyarlarin adami olarak girmedi eski polis diye sadece bir bolumde kisa bir replik vardi ama bunu sadece boyle dusunmek sıg dusunmek olur cahit in sadece polis oldugunu zannetmek basit bir dusuncenin urunudur vadide hersey acik acik soylenmez seyircinin yorumlamasi beklenir cahit i devletin ozel birimlerinim yetistirip polis teskilatinda kullandigi daha sonrada ustanin yanina ekibine gectigini dusunuyorum mesela iclal vardi cahit in de arkadasiydi ve oda istiparat elemaniydi bu orneklede cahit in istihparat gecmisi oldugunu kanitlamis oldum iste 🙂 bende senin soyledigine katiliyorum

@Çiğdem- tmm sen ne dersen o cnm ki yanlış biliyorsun sen ben 12 yıldır bir bölüm
kaçırmadan izledim yanlış düşünüyorsun cnm

ben onların adamı diye girdi demiyorum yanlış anlamayın beni benim
hatırladığım ihtiyarların bir adamı cahiti polatın yanına soktu çünkü
cahit özel yetiştirilmişti polatına yanına verdiler diye biliyorum ben ihtiyarların adamı demiyorum ki

@Çiğdem- tmm sen ne dersen o cnm ki yanlış biliyorsun sen ben 12 yıldır bir bölüm
kaçırmadan izledim yanlış düşünüyorsun cnm
ozaman analiz yeteneğini geliştir cnm çünkü bilgin yok malesef özellikle ilk 4 sezonu bilmiyorsun cahitin ihtiyarlar heyeti falan bunlar izleyenlerin tahminleri sadece vadicilerin tahmini ama sonuca bakmalıyız dizide cahit benim anlattığım gibidir gerisi sadece izleyenlerin tahmini ama burada dizide verilen şeyleri konusmalıyız ilk girişten şu ana kadar sana cahiti özet geçtim bu anlattıklarım dısındakıelr sadece izleyii tahminleridir

Ben seni anladim zaten burda kritik husus cahit in Çiğdem- in anlattigi gibi basit bir karekter olmadigi ozel yetistirilmis oldugu hangi kurumun yetistirdigi onemli degil onemli olan ozel bir egitime tabi tutulmus olmasi simdi o karekteri elestirecek ya istedigi gibi olaylari kendince cahit i kucumseyecek sekilde yorumluyor olay bu

benimki tahmin değil ben izleidğimi söylüyorum arkadaşlara sordum
onlarda dediğimi dediler

aynen öyle basit bir karakter değil cahit