Ertan saban coşturacak bu sezon zatenTilki ve Gölge (Ertan Saban) gibi iki muhteşem adam, İskender ve Ersoy Ulubey'den sonra beni acayip heyecanlandırıyorlar. Kolay kolay harcanmazlar umarım.
Ertan saban coşturacak bu sezon zatenTilki ve Gölge (Ertan Saban) gibi iki muhteşem adam, İskender ve Ersoy Ulubey'den sonra beni acayip heyecanlandırıyorlar. Kolay kolay harcanmazlar umarım.
Yalnız forumda Akif'i seven nadir üyelerdenim haberin olsun.Ertan saban coşturacak bu sezon zatenAkif'in karnına asayı saplamasıyla benim için efsane oldu diyebilirim şuanda
Sanmıyorum Erhan Ufak'ın dediğine göre zaten bu sezon aralarında kapışma artıyormuş sezon sonunu görmese bile ortalarında gidebilir yine..özlemişim be efsaneyi tv den izlemeyi özlemişim özeti bile gözümü kırpmadan izliyorum
yeni bölümü ve 13.sezonun ilk bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada her gün mesaiye kalıyordum 9 a kadar bugün 7.45 te paydos ettim
bence sezonun ilk bölümlerinde ölür
Ertan Saban Tilkinin kardesi mi ?Tilki ve Gölge (Ertan Saban) gibi iki muhteşem adam, İskender ve Ersoy Ulubey'den sonra beni acayip heyecanlandırıyorlar. Kolay kolay harcanmazlar umarım.
Kafama sıkacam ha yeter artik beofff kanal d özeti uzatmak bir yana bir de kısaltmışlar hayret birşey
Bu olmadı amaYalnız forumda Akif'i seven nadir üyelerdenim haberin olsun.
Rolü hakkında konuşmadı ama Polat'ın düşmanı olduğunu biliyorum.Ertan Saban Tilkinin kardesi mi ?
Orasini bizde biliyoruzRolü hakkında konuşmadı ama Polat'ın düşmanı olduğunu biliyorum.
Kolay kolay adam harcamaya bayılıyoruz. Bu insanların babalı-oğullu Vadi'ye emekleri oldu. Hep Tilki ve Gölge gibi adamlar olsun isteriz ama nadir bulunuyorlar. Dizide 13 yıldır devam ediyor illa birileri oynayacak daha.Bu olmadı ama
Hacılar, @legolas9900 @ABAY_06 nerdesiniz?
aga orası öyle ama akif karakteri vadide en sevilmeyen karakterlerden biri oyuncu değil karakter sevilmiyor bu çok açık ve netKolay kolay adam harcamaya bayılıyoruz. Bu insanların babalı-oğullu Vadi'ye emekleri oldu. Hep Tilki ve Gölge gibi adamlar olsun isteriz ama nadir bulunuyorlar. Dizide 13 yıldır devam ediyor illa birileri oynayacak daha.
Bırak Fener'in maçını, yeni bölüme yetiş haydi.unutmusum ben yaFenerin macina dalmisiminsallah internet üzeri yayin bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?