Kurtlar Vadisi Pusu 263.Bölüm Sezon Finali Fragman V2

yoo sözüne falan gelmedim sen niye her haltta kendine pay çıkarmaya çalışıyosun onu da anlamadım ben senaristlerden memnunum bu yorumun sadece sezon finali için geçerlidir
daha öncede dediğim gibi beğenmiyosan izleme izliyorsan da her haltı eleştirme

Fragmanı ikinci kere izleme gereği bile duymadım uzun süre sonra çok basit olmuş umarım bölüm böyle değildir.
aynen bende sadece 2 kez izledim o da inanamadığım için 2.kez izledim
İnşallah bölüm böyle olmaz ama 2.fragmana bile farklı bişey koyamadıklarına göre pek bi olay olacağını sanmıyorum ama yine de vadi bu bölümü izledikten sonra asıl eleştirileri yaparız

Hayırlısı
bu aralar hep hüsran hep hüsran 😉 Allah sonumuzu hayır etsin 😉
abişkom seneye tekrar 2.kez finali kanal d kanalında yaparmıyız sence körü körüne uçurumdan yuvarlanmaya gidiyorlar ne senarist ekibi aldılar dizide senarist ekibi varmı bilen yok birgün necati şaşmaz yazıyor diye duyuyoruz başka bir günde süha gibi vadinin oyuncuları yazıyor diye duyuyoruz oyuncu kaliteleri zaten yerlerde andrei dısında iyi oyuncu gören varmı oda yeni aktif oldu büyük ihtimal ölücek yeni bir kanala geçip içimizde bir umut olmasınada izin vermediler reytingler dahada berbat olur bu kanalda ilk defa finale inanıyorum seneye kanal d de dibe vurup final yapıcaklar sanırım bu yeni kanal gitmeme sebebinide buna bağlıyorum kafalarında finali kesinleştirmiş bunlar bence senin düşüncen ne seneye final konusunda abişkom 😵😵😵

Çiko kanal ne yapsın bölüm başı 1 milyon lira veriyorlar gelecek sezon da zamlanacak. Valla kanal yönetimi bende olsa vadiyi gelecek sezon için istemem o kadar para alıyorlar çatışma sahnelerinde doğru düzgün kalite yok, tüm arabalar duvarlar kurşun geçirmez. İki silah efekti yapmayı marifet sanıyorlar hiç bilgisayar bilmeyen birisi 1-2 haftada nasıl yapılacağını öğrenir

cnm kusura bakmada bu türk erkeklerinin aksiyondan falan çaktığı yok öyle saçma sapan şeylerle havaya giriyorlarki gözlerime inanamıyorum ben bir bayan olarak beğenmiyorken erkekler coşuyor yeni nesil erkeklerde iş yok sanırım tabi herkesi genelleme yapmıyorum
cahit 2 eli bağlı nabız durduruyor tapınakçılar dediğimiz örgütü tek başına öldürüyor kaç defa tapınakçıları tek basına baskın yapıp öldürdü bir bölümde red kitlicik yapıyordu ben bir bayan olarak bu çizgi filmden bile daha gerçeksiz şeylere hayretle bakarken erkekler cosuyor bu yeni nesil erkekler ya birşeyden çakmıyor yada iş yok
yeni bölüm fıragmanı cahitle polat 2 kişi andreinin mekanına baskın yapıyor yürüye yürüye herkesi öldürüyor ayol adamlar karşıda 10-15 kişi ateş ediyor cahit kursunların arasında yürüyor kursunlar yanından geçiyor ve cahit herkesi vura vura ilerliyor açık alanda ayy yapmayın allah aşkına bunlardan coşan erkekler bir zahmet yakınıma yakınlaşmasınlar sözüm sana değil sende farkındasın çizgi filmden bile gerçeksiz olduğunun

Erkekler dışındaki bütün yorumuna harfi harfine katılıyorum
resmen dalga geçiyorlar iki adam o kadar adam arasında sağ sol yapmadan, başlarını bile eğmeden ilerlemesi mantık sınırlarını zorluyor.

tamamda cnm ben bir bayan olarak bunları yemiyorsam ve erkekler bunalrla cosuyorsa daha kimin adını kullanabilirimki aa şöyle diyebilirim sen hariç derim yada bunları yemeyen erkekler hariç derim ama ben herkesi genelleme yapmıyorum diyede altını çizdim🙂🙂🙂

Farkındaysan seni yargılamadım
sadece katılmadığımı belirttim 😉 savunma yapmana gerek yok