Kurtlar Vadisi Pusu 262.Bölüm Yorumları

Valla helal olsun şu martin olayını hiçbir şey sezdirmeden çözdüler.

O para o makinenin anca lensine yeter Timur.

bölüm süper gidiyor şöyle bişey var düğün vadide ise normal olmayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden heycanla izlettiriyor her an bişey olacak diye izliyoruz ve hiç ummadığım bi şekilde martini deşifre ettiler polat ordan çıkınca şok oldum işte vadiiiiiiiiiiiii

usta fena karizma yürü be Allah ına kurban ustaaaaa

Konuda kimse yok @takas aga nerdesin

Martin olayını nasıl cozmusler ya ters köşede son nokta @papuleoo
geçen haftadan 100 mesaj sözün vardı aga hatırlatırım

Konuda kimse yok @takas aga nerdesin

Martin olayını nasıl cozmusler ya ters köşede son nokta @papuleoo
Aga bence süper çözdüler
bölüm başlamadan hepimiz martin konusunda şikayetçiydik hatta bölüm başında ben başta olmak üzere buna tepki gösterdik. Bence çok iyi çözdüler.

Aga bence süper çözdüler
bölüm başlamadan hepimiz martin konusunda şikayetçiydik hatta bölüm başında ben başta olmak üzere buna tepki gösterdik. Bence çok iyi çözdüler.
aga vadici bi adam şunu öğrenmelidir artık vadi izlerken hiçbi zaman erken konuşmayacaksın yoksa böyle yapıyolar

@legolas9900 aga konuya mesajlarınla destek vermen lazım

obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusu mixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

işte bu müzik adamı bitirir efsane

Ersoy Ulubey aklıma geldi

Sen anama babama kursun sıktın anam ayaklarinin üzerinde duramayacak sen duracaksin ha !!!

---Tapatalk---

ve bir ters köşe daha @34rcp44 aga vadi seni bile ters köşe yaptı şuan ustanın dövdüğü adam martin çıktı

Ersoy Ulubey aklıma geldi

Sen anama babama kursun sıktın anam ayaklarinin üzerinde duramayacak sen duracaksin ha !!!

---Tapatalk---
aynen benimde aklıma doğal olarak hemen ersoyun ölümü geldi

ustaya bıçak işlemez ulan işlemez

Desseydiniz lan bari
Ersoy sakat bıraktı diye olmekten beter ettiler bu adam öldürdü diye kolay öldürdüler

---Tapatalk---

işte bu konu yavaş yavaş coşuyor haydi agalar

yalnız martinin yanındaki kız da çok güzel be