- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
demi abi ya bir kez daha aşık oldum yelek acayip yakışmış ona😉😉
Valla Leyla'dan daha ihtişamlıydı kralllllllllllllllllllllllBölümü şimdi izledim durgun murgundu ama beğendim bölümü)))) Necati abi çok canti olmuş kısa saç çok yakışmış)))
demi abi ya bir kez daha aşık oldum yelek acayip yakışmış ona😉😉
Valla Leyla'dan daha ihtişamlıydı
konu dışıı olacak abi ama sen ne iş yapıyosunkralllllllllllllllllllllll
abi nerdesin ya senin yorumlarını özledim bölümü beğenmene sevindim usta felaketti
bu piyasada tek adam bilirim Necati Şaşmaz gerisi hikaye
Kardeşim Kadir gibi işteydim inan geldim sabah yine erkenden işe gidecem ama konu vadi olunca dayanamadım izledim))
beğendinmi bölümüBende yeni izleyebildim bölümü ayıptır söylemesi FULL HD televizyon aldım, bu gece servise onu bağlattırıyordum. Şimdi yorumlara bakayım dedim de tartışmadan başka bir şey yok.
mübarek cuma gecesi başımı ağrıttın yine vallahi laf anlatamıyorum ya bende sorun var ya sendebende diyorumki sen düşman bile olsan beni ilgilendirmez onunla sorunum yoksa istedğimi yaparım bukadar basit sende benmle konusmuyorsan konusmazsın ama sen benimle sorunun var diye
@Amoureux benimle arasını bozmaz emre isterse sana kfüretsin isterse baka birşey yapsın benimle sorunu yoksa ben ne istiyorsam yaparım aynı şekilde burdakı vadicilerde benimle sorun yaşamıyorsa senin benimle olan kavgana karışmazlar daha fazla uzatmaya gerek yok istemediğinle konusmazsın ama başkalarını sorununa dahil etme
bukadar yanı
aaa ben şurayı anlamadım ayy aslında konuya onu sormak için girmiştim ama kaynadıBölümü şimdi izledim durgun murgundu ama beğendim bölümü)))) Necati abi çok canti olmuş kısa saç çok yakışmış)))
Allah kolaylık versin abi güç kuvvet versin müsait zamanında coştururuz her zamanki gibiKardeşim Kadir gibi işteydim inan geldim sabah yine erkenden işe gidecem ama konu vadi olunca dayanamadım izledim))
Son haftalarda olduğu gibi yine muhteşem bir bölümdü. Polat acayip yakışıklıydı her şeyden önce Leyla'yı alnından öptüğü sahnede kendim öpmüş kadar heyecalandım.beğendinmi bölümü
vayy hayırlı olsun agaBende yeni izleyebildim bölümü ayıptır söylemesi FULL HD televizyon aldım, bu gece servise onu bağlattırıyordum. Şimdi yorumlara bakayım dedim de tartışmadan başka bir şey yok.
kız bende öyle sandım yelek giydi sandım kanı görünceaaa ben şurayı anlamadım ayy aslında konuya onu sormak için girmiştim ama kaynadı
polata martin bıçak soktuğunda kum torbası gibiydi polatın göbeği yanı sankı kum torbasına bıcak saplıyorben polatın içinde birşey vardır bıcak ona saplantı sandım ama polata saplanmıs içinde birşey yokmuş o bıçağı nasıl birşey olmamıs gibi çıkarıp martini dövmeye devam ediyor birşey kaçırdımda benimmi haberim yok anlamadım 🙂🙂🙂
aynen canım gözümü polattan alamadım ya çok yakışıklıydıSon haftalarda olduğu gibi yine muhteşem bir bölümdü. Polat acayip yakışıklıydı her şeyden önce Leyla'yı alnından öptüğü sahnede kendim öpmüş kadar heyecalandım.
Haftaya ne olacak hiçbir fikrim yok umarım Leyla'ya bir şey olmaz.
Ben sezon başından beri, bir defa elektrik olmadığı için yoktum. Bugünde LG servisi gelecek zamanı buldu. Tabii adama gelmişken gitme diyemezsin. Aslında 15 dakikada kurduda bu akıllı televizyonu kullanması benim gibi teknoloji özürlüsü bir insan için çok zor ama 106 ekran televizyonda Kurtlar Vadisi izlemek keyfi bir başkaymış. TV'nin içinde kolonlar olduğu için Vadi'nin müzikleri kulağa oldukça hoş geliyor.vayy hayırlı olsun agakimse yoktu ki mecbur öyle ilerlettik konuyu sen abay china abi kadir recep çoğu yoktu o yüzden haftaya tam kadro konuda olalım uçuralım iyice sezon finalinde
pusu mixte coşmuşsundur agaBen sezon başından beri, bir defa elektrik olmadığı için yoktum. Bugünde LG servisi gelecek zamanı buldu. Tabii adama gelmişken gitme diyemezsin. Aslında 15 dakikada kurduda bu akıllı televizyonu kullanması benim gibi teknoloji özürlüsü bir insan için çok zor ama 106 ekran televizyonda Kurtlar Vadisi izlemek keyfi bir başkaymış. TV'nin içinde kolonlar olduğu için Vadi'nin müzikleri kulağa oldukça hoş geliyor.
büyük ekranda izlemek çok güzel gerçekten bizim tv de büyük izlemesiBen sezon başından beri, bir defa elektrik olmadığı için yoktum. Bugünde LG servisi gelecek zamanı buldu. Tabii adama gelmişken gitme diyemezsin. Aslında 15 dakikada kurduda bu akıllı televizyonu kullanması benim gibi teknoloji özürlüsü bir insan için çok zor ama 106 ekran televizyonda Kurtlar Vadisi izlemek keyfi bir başkaymış. TV'nin içinde kolonlar olduğu için Vadi'nin müzikleri kulağa oldukça hoş geliyor.
diyemezsin işte kardeşin bile olsa sorunun yaşadığım kişiyle görüşme diyemezsin zaten diğerleri senin çocukluk yaptığının farkındalar aa sana uyanların benden uzak olması benimde işime gelir ben emre haklı demiyorum sizinle olan kavganızda onunda sucları tabikide vardır ama onunla senin aranda geçenler beni ilgilendirmez ben emreyle istedğimi yaparım sizin aranızda olan sizi bağlar beni bağlamaz seninle olan derdinde benimle seni bağlar başkaları senin ağzına uyupta sorun yaşamadığı birisiyle arını bozmaz bu konuyu uzaktıkça küçük düşüyorsun oyüzden daha konusmak istemiyorum kimse kimsenin ağzına uyup birisiyle arsını bozmaz sizin aranızdakı kavga sizi kapsar emre bunları yaptı diyorsun tamam yapmıstır ama beni ilgilendirmez bana birşey yapmadı diğerlerinede çiğdem bunları yaptı konusmuyorum diyorsun tamam konusma ama benim sana yaptıklarımda diğerlerini ilglendirmez dha yazsanda cevap vermicem kim kiminle konusmuyorsa konusmasın konusuyorsa konussunmübarek cuma gecesi başımı ağrıttın yine vallahi laf anlatamıyorum ya bende sorun var ya sende
son kez açıklıyorum ben onunla konuşma falan demiyorum kızdığım nokta onun konularını açmış olman xemre vadi düşmanı, burdaki çoğu kardeşimize hakaret etmiş kavgalı, vadi konularını sabote etmeye çalışan, o dandik dizinin dandik konularını abartılı bi şekilde açan banlanınca da seni kullanarak sana açtıran bir üye
sen onun konularını açıp nasıl bizimle konuşursun kimse tepki göstermez ama ben dayanamıyorum buna insanda haya olur ya
vadiciyim diyorsun o adam bizim vadi konularımızı sürekli şikayet etmiş biri 1001 emekle açtığımız rekorlar ve ilkler konumuzu bin kere şikayet etti kapatmaya çalıştı
konuşma demiyorum diyemem çünkü seninle o samimiyetim ve sevgim yok bunu polat şaşmaza china abiye veya xantiere kadire mastera maskeliye recepe vs. aramızda sevgi bağı olan arkadaşlara söyleyebilecek hakkı kendimde görüyorum onlarda bana söyleyebilir. ama o sallama konularını bir vadiciye açtırmasını hazmedemem bunu diyorum anladın mı
Televizyonda sıkıntı yokta hacı televizyon sehpası uymadı. Sinirimden sehpanın camına kafa attım. Yarın kargo ile tekrar geri göndereceğim. Akşamdan beri sıkıntıdan içim içimi yiyor. Ben ne anlarım televizyon almaktan bunu da zaten @beyazsoy beğendi. Sehpanın parasını veri vermezlerse Hamza'dan isteyeceğim parasını.ustaya bıçak işler mi hiçgüzel sahneydi polat alemdarı her zaman çok çok güçlü göstermeleri lazım
pusu mixte coşmuşsundur agababamda dev ekran aldı geçen sene eve harika ötesi oluyor dev ekranda vadi izlemek ama ne yazık ki malatyada olduğumdan yararlanamıyorum senede 2-3 bölüm anca o da yarı tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?