Kurtlar Vadisi Pusu 260.Bölüm Fragmanı

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
İşte Müthiş Fragman​

Fagman fena gözükmüyor son sahne güzel Polat ve Tilki konuşması savaş yeni başlıyor ne bitmesi.

Oh be. Tilki'ye bir şey olmuyor. Güzel güzel takas edip anlaşın işte neyi paylaşamıyorsunuz?

tilki blöf yapmış stefan gerçek kardeşiymiş

@china_shangai
ahhh abişkom ahhh yine ümitlerin boşa gitti ümit bağlama şunlara diyorum sen neler neler düşünürken şöylemi böylemi olur derken senaryo en bsit şekilde gitmiş yine andrei oan kardeşinin yakalanmasına kızıp öyle bir kardeşim yok bu türk dizilerinde en klasik olaydır

sen bugünkü beyaz tvde 175.bölümde sencerin kötü adam çıkması gibi ters köşeli şeyler bekliyorsun haklı olarak ama bu senarist ekibinden birşey bekleme andreinin kardeşi değilmi ofisdekı kız olabilirmi bir sürü şey düşünürken yine senaristler en basit yoldan gitmişler gerçi bölümü ben en sert şekilde eleştirmiştim gözlerimle görmeden ümit bağlamam ben bu heriflere zaten andrei olmasa sezonu nasıl bitiriceklerdi acaba polatın karşısına koyup sezonu bitirmeye çalısıyorlar bundan başka birşeyde çok beklememek gerekir bunlardan seneye acilen senarist ekibi lazım 🙂🙂🙂

Onu öldürmemi mi istiyorsunuz diyen adamı diyorum. Çakır zamanında Şevkodan sonra Cerrahpaşalı gelmişti (Tombalacıyı saymıyorum) hem de Cerrahpaşalı gibi heyete yakın gibi 2-3 sezon Pusatı bunla oyalarlar

Vadiye acil duygu gelmesi lazım kuru kuru aksiyon olmuyor. Az önce Beyaz Tv'de oynayan bölümlere bakın bir de şimdikilere cidden çok eksik kalıyor şimdi ki durum.

fragmanı beğendim tilkinin blöfü belliydi zaten demekki daha tilki dizide olacak

fragmanı beğendim tilkinin blöfü belliydi zaten demekki daha tilki dizide olacak
cnm ölmesi söz konusu bile değildi bence gelecek sezonada kalıcaktır büyük ihtimalle pana ekibi orhan edip ertüke inanılmaz şekilde bir önem veriyorlar bu adam ben brakıyorum demediği sürece kolay kolay diziden ilşkisi kesilmez 🙂🙂🙂

canım bende zaten tilkinin ölmeyeceğine eminim yeni sezondada
vadide olacak önem versinler çünkü o kaliteli bir oyuncu tilkiyide
çok iyi oynuyor🙂🙂

canım bende zaten tilkinin ölmeyeceğine eminim yeni sezondada
vadide olacak önem versinler çünkü o kaliteli bir oyuncu tilkiyide
çok iyi oynuyor🙂🙂
en önemlisi korkmuyor cnm eski vadiden pala karakterinden sonra en korkusuz 2.düşmanıdır polatın andrei diğer kötü karakterler iskender falan polattan kaçarken bu adam 2 defa polatın mekanına gelip polatı orada tehdit edip görev bile verdi şunu yapıcaksın diye

sonra eski vadide rus konseyine meydan okumustu bu sezonda fehmiye meydan okudu iskenderler feller gibi adamlarla işbirliği yapmaya çalısıyordu ama andrei kendisinden başka herkese düşman
bu fragmandada polatla anlaşmak varken düşmanlığımız bitmesin diyor iskenderler polatla anlaşmaya giderdi andrei polatıda takmıyor

çok düşman karakter geçti vadiden ama pala ve andrei dısında polatın o derecede korkusuz düşmanları hiç olmadı bu 2 karakterde eski vadiden çıktı zaten 🙂🙂🙂

valla canım tilki karakterini ben çok seviyorum genelde kötü karakterleri
sevmem ben tilkiyi seviyorum aynen korkusuz polata tek kafa tutan adam
valla pusudada polatın karşısına iyi düşmanlar çıkmıştı kibritçi iyiydi mesela

andreinin ölüş şeklini görene kadar en korkusuz düşmanı pala dır cnm gelmiş geçmiş en efsane karakterdir vadide polata yalvarmayan tek adamdı iskender ersor feller kibritçi yanı cevat bunların hepsi ölüm geldiğinde yalvarmıstı ve aklıma gelmeyen diğerleri ama pala polatın karısısında göğsünü gere gere öldü adam yalvarmayı bırak ölüren bile polata kafa tutuyordu şimdi eşkiya dünyaya hükümdar olmazda oynayacak polattan aman dilemeden ölüme giden tek düşmanıydı hele o gözlükleri

Teyzemin oğlunun (30 yasında) favori sözüdür

Yılmaz bunlar ne ?
Odundur ağam
Atın lan bu odunları ateşe

---Tapatalk---

aaa pala unutulmaz dediğin gibi gözlükleri ve çiğdem o sözü beni sadece
ölüler görürmüydü kız ayy ne karakterdi ya

Teyzemin oğlunun (30 yasında) favori sözüdür

Yılmaz bunlar ne ?
Odundur ağam
Atın lan bu odunları ateşe

---Tapatalk---

260.Bölüm'den Tüyolar ;
*Polat,Stephan'ı Türkiye'ye getirecek
*Tilki Bölüm İlk Başladığında Polat'ı hemen geri arayacak.
*Yusuf,meteden öğrendiği mekanlara baskın yapacak.
*Takas sırasında nefesleri kesecek bir olay olacak !