- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
burda da yorum yapmıyor@Master.1000 nerelerdesin
Hadi ya o aldıysa kötü olmuş abi.ABAY_06 Show tv yi Ethem sancak Aldı () sky 360 ın sahibi akşam gazetesinin sahibi
niye aga o kim ben tanımıyorumHadi ya o aldıysa kötü olmuş abi.
Google yaz aga ismini görürsün niye kötü olmuş dediğimi.niye aga o kim ben tanımıyorum
aga tilki bu bölümde süperdi beklediğimizden bile üstün gösteriliyor söylimGoogle yaz aga ismini görürsün niye kötü olmuş dediğimi.
Bakıcam aga valla yarına kaldı az sonra belki kaçarım muhabbet iyi kaçamıyorum.aga tilki bu bölümde süperdi beklediğimizden bile üstün gösteriliyor söylim
Abi maalesef izleyemedim@papuleoo nerelerdesin seyrettin mi kardeşim))
iyi geceler aga Allah rahatlık versin müthiş bölümdü yineAbi maalesef izleyemedimyeni yurda geldim kısmet olursa yarın izlerim. Hepinize iyi geceler.
kaçan kovalanır kaçma az biraz daha yazda 10 sayfa olsunBakıcam aga valla yarına kaldı az sonra belki kaçarım muhabbet iyi kaçamıyorum.
iyi geceler aga Allah rahatlık versin müthiş bölümdü yine
kaçan kovalanır kaçma az biraz daha yazda 10 sayfa olsun
mete kolay kolay ölmeyecektirmetenin durumu ne olacak acaba yusuf ne yapacak ona
güzell yorum yapta konuyu coşturalım biraz dahaBurdayım aga kaçmıyorum.
bencede ölmezmete kolay kolay ölmeyecektir
çoğu kişi benim gibi cahitin dayak sahnesini anlamamış orayı şimdi bi daha izlicem
İzlemedim ki bölümü sen yapta bizde sana eşlik edelim.mete kolay kolay ölmeyecektir
çoğu kişi benim gibi cahitin dayak sahnesini anlamamış orayı şimdi bi daha izlicem
güzell yorum yapta konuyu coşturalım biraz daha
tamamda orda dayağı yiyen cahitti cahit resmen oydubencede ölmez
ablacım bak cahitin yanındaki adam yardım etti başka adam soktular oraya
adamın şov yapıyor izlemiyorsun tilki tilki diyodun aga tilkiye doyuruyolar bizi resmenİzlemedim ki bölümü sen yapta bizde sana eşlik edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?