Kurtlar Vadisi Pusu 259.Bölüm Yorumları

yok cahit değildi başkası idi

herşey süperdi bölüm içindeki bazı çatışma sahneleri vasat olabilir ama 4 günde bundan ötesi yok süre olsa en kralını yapacağını hepimiz biliyoruz
mesela o takip sahnesinde tilkinin adamlarıyla polatların çatışma sahnesi olmamıştı
ama bölüm yine müthişşşşşşşşşşşşti

5 sayfa yeter 10 sayfa olunca madalya takmıyorlar.

Merak ettiğim Pusat o suyun içinde kaç saat çekim yaptı acaba, gerçekten içerisine girip dakikalarca nefesini tuttumu? Acemi birliğinde aynı eğitimden bende geçmiştim kendiis için iyi macera olmuştur. Bende oyuncu olsam aksiyon diizlerini tercih ederdim.

yok cahit değildi başkası idi
öyle sahne yapmışlar ki şirazem kaydı hala orayı anlamadım cahitti yav dayak yiyen abi şu olayı aydınlatsana beynim durdu @china_shangai

daha daha dahaaaaa 5 yetmez bize

görkem sevindik geleceğin yıldızıdır NET

benimde valla
bak cahitin yanında adam yardım etmiş cahite orda cahit değil
başkası dayak yedi öyle değilmi @china_shangai abimm

@takas Diziyi tam izleyemedim o yüzden bu kadar yeterli. Şampiyonluğunuzu şimdiden tebrik ederim.

tilkinin zaafı yok İnşallah sezon finalinde ölmez gelecek sezona kaydırmaları lazım

yaw arkadaş bu tilki niye öyle dedi neden kardeşim yok dedi ya

Cahit içeride Polatin adamının üstüne yürümüştü zaten bence planı yürüttüler orada içeride adamı inandırmak için dayak attı Cahite sonra Polatla kumar sahnesinde Cahitle beraber oradan kaçtılar Cahitin yerine benzerini koydular yüzü görünmüyordu yuz ustu yerdeydi adam. Bence boyle olabilir

---Tapatalk---

@takas aga şimdi bu dağıstanlı stephan ı ayakta uyuttu dayak yiyeni cahit gibi ona gösterdiler o uzunda dağıstanlının adamıydı cahit te plan dahilinde sonradan ortaya çıktı

@takas Diziyi tam izleyemedim o yüzden bu kadar yeterli. Şampiyonluğunuzu şimdiden tebrik ederim.
aga daha bitmedi erken konuşmayı hiç sevmiyorum 34.hafta son düdük çalmadan bitmez
en basit örneği arenada bizi yenseniz fener averajla şampiyon olacak ulan cüneyt çakar arenada 1 metre taça çıkan pozisyonda golü vermesen şuan fenerin ikili averajda önündeydik ben o gole çok üzülmüştüm İnşallah o gol başımızı yakmaz

@takas aga şimdi bu dağıstanlı stephan ı ayakta uyuttu dayak yiyeni cahit gibi ona gösterdiler o uzunda dağıstanlının adamıydı cahit te plan dahilinde sonradan ortaya çıktı
aga cahiti dövdü adam aynısını mı bulmuşlar
gözümle gördüm cahitti dayak yiyen

yaw arkadaş bu tilki niye öyle dedi neden kardeşim yok dedi ya
abla seni de anlamak mümkün değil ne güzel işte müthiş sahne oldu

tamam işte aga hepsi numaraydı stefan ın yemlenmesi ve tabi biz seyircilerin inanması için yapıldı 😀

Cahit'i döven stefanın Adam'ı deil cahitin adamıydı
))))

Fenerbahçe ve Beşiktaş top oynamıyor, Galatasaray bunlardan daha iyi. Beşiktaş geçen hafta bu kadar kötü değildi ama bu akşam tam bir rezaletti. Böyle oynayan takım şampiyon olmasın zaten.

Bu bölüm nasıydı bakamadım tam Tilki'ye bişey olmamıştır umarım. @sürgünüm
Tilki umarım Safiye'yi öldürmez. Öldürürse bunu Polat yanına bırakmaz. Daha kendisine doymadan ayrılmasın diziden. İskender ve Tilki gibi kötüler kendisini sevdiriyor. İkisinede ayrı bir sempatim var.
)