Kurtlar Vadisi Pusu 259.Bölüm Yorumları

Çok aptalca bir çatişma sahnesi olmuş !!! Onca adam arabanin etrafini sarmis cahit arabanin burnu kirip Polat'la birlikte catismanin ortasinda inip adamlari indiriyor ?

Lion Timi komutanı John Smith IŞİD(ŞEDİD) HALİFESİ SAMEDİ Oldu

Pusat : Ya beni niye burda tutuyorsunuz , iyiyim ben.
Deli Hüsnü : Nerden biliyor sunuz, doktor musunuz siz

Biz Rafineri Kurmaya Kalkınca Dünya Ayağa Kalkıyor! Iragın En Büyük Rafinerisi Işidin Elinde Dünyanın Sesi Çıkmıyor!!

Kurtarıldılar mi ? Allahım ya düzgün figüran secsenize. Bir de adamlar tek kurşunla gidiyor eskiden olduğu gibi 2-3 kursunda gitmeleri lazım olmuyor boyle

---Tapatalk---

Senaristler senaryoyu ileriye taşımakta sıkıntı cekiyorlar bu konuya girmeden önce sezon finaline kadar yazmaları lazımdı haftalık yazılıyor malesef

---Tapatalk---

Kimse simdi cikip demesin aman bölüm söyle güzel yok böyle güzel.... Bölümdeki catismalari o kadar vasat ki aldigi reytingleri hak ediyor resmen... !!!

Kimse simdi cikip demesin aman bölüm söyle güzel yok böyle güzel.... Bölümdeki catismalari o kadar vasat ki aldigi reytingleri hak ediyor resmen... !!!
ben diyorum bölüm on numara beş yıldız ben de diyorum ki bu sistemde bu kadarı bile fazla

Öncelikle seneye senarist grubuyla yönetmen değişikliği şart Serdar Akar iyidir. İyi de grup bulduk mu bu is tamam ama Raci-Bahadir-Cuneyt üçlüsü bir daha gelmez

---Tapatalk---