Kurtlar Vadisi Pusu 259.Bölüm Yorumları

tamamda orda dayağı yiyen cahitti cahit resmen oydu

adamın şov yapıyor izlemiyorsun tilki tilki diyodun aga tilkiye doyuruyolar bizi resmen
Ya aga izliyecektim olmadık işler çıktı bende izleyemedim. Çok az bakabildim anlıyacağın.Tilki şimdi akıllarına geldi neyse enazından erken öldürmeselerde adamı doyasıya izlesek.

Ya aga izliyecektim olmadık işler çıktı bende izleyemedim. Çok az bakabildim anlıyacağın.Tilki şimdi akıllarına geldi neyse enazından erken öldürmeselerde adamı doyasıya izlesek.
aga tilkiyi çok iyi yerde devreye koydular aslında harika gidiyor tilki olayı şuan

ve 10 sayfa oldu amacımıza ulaştık
herkese iyi geceler

Bende kaçim yavaştan herkese iyi geceler cümleten.

Yasin in ustaya abi demesi küçük ama önemli bir detaydı bu iyi oldu

oo bizim kendi aramızdaki bir espiriydi ona uyarladım 🙂 demek istediğim artık tam olarak bizden birisi gibi görebiliriz usta için gerçek bir dost
çok espirili gördüm seni
)))) bu arada miraç kandilin mübarek olsun kardeşim
)) @ABAY_06 kardeşim senin de kandilin mübarek olsun
)))

çok espirili gördüm seni
)))) bu arada miraç kandilin mübarek olsun kardeşim
)) @ABAY_06 kardeşim senin de kandilin mübarek olsun
)))
eyvallah abi senin de kandilin mübarek olsun 🙂 bakma espiri falan dediğime canım moralim falan hiç yokda ne yaparsın hayat devam ediyor

Bölüm gayet güzeldi sıkıcı sahneler çok azdı ve haftaya bir sürü soru işareti bıraktı. Safiye ölecek mi Yusuf Mete olayı ve Martinin büyük ihtimalle Elifi alması.

Sezon sonu yaklaştıkça heyecan dozu artıyor Alemdar'ın operasyonu yine çok iyiydi ancak Tilkinin raconu daha müthiş oldu.

Arkadaş hala çıkmışlar bolumu kotuluyorlar begenmiyorsaniz gidin başka dizi izleyin.Yok bakmış bilmem neymiş.Bolumu beğenmeyen pepe falan izlesin.Tilki istiyordum adam on planda Usta on planda gizem tavan yapmış akil oyunlarintavan yapmıs.Daha ne bekliyorsunuz

kim kötülüyor bölümü