Kurtlar Vadisi Pusu 256.Bölüm Yorumları

Yeni bölüme yetiştim galiba. Ne gerek vardı arkadaş kandil gecesi Kurtlar Vadisi yayınlamaya. Kanal D'nin Allah gözünü doyursun. Onlar istemese bizimkiler yayınlamazdı.
 
yoksa karaca ahmet ölecek mi 😱
 
Ehh iste Ezgiydi @-KADİR- Aga artik dugununuze cagirirsiniz


---Tapatalk---​
Sen bu bönün dediklerine aldırma @-KADİR- im^^
 
vay anasını karaca ahmet de öldü
 
Ya ama başlarım ben bu işe Ahmet Yenilmez gibi bir oyuncuyu 3 5 bölümlüğüne mi getirdiniz ayıp yani yaptığınız 😡

Andy Garcia bile daha fazla oynadı gitmesi gereken Akif kaç sezondur Polatçılık oynuyor yine tepem atmaya başladı benim.
 
Bu kadar kolay harcanacak bir adam değildi ya.
 
Sıradan bir oyuncu olan yusuf için koskoca ahmet yenilmezi öldürmek çok saçma geldi. Sanki polat ve duran emmi gibi bir şey yaratmaya çalışıyorlar. Ama iş görmez tek seferlikti fazlası olamaz.
 
Sıradan bir oyuncu olan yusuf için koskoca ahmet yenilmezi öldürmek çok saçma geldi. Sanki polat ve duran emmi gibi bir şey yaratmaya çalışıyorlar.
Aga Akif yerine Yusufu koy Cahitin yanına bir adam daha çıkar. Senaristler sezon finaline doğru çok yanlış hatalar yapmaya başladılar önce Sagir sonra Karacaahmet ikisi de devam ettirilebilecek rollerdi. Asıl Akiften Polat yaratmaya çalışılıyor zaten bu konuda herkes de hemfikir.

Akif sezon finalinde öldü öldü ölmedi torpilli damgasını yapıştırırım. Koskoca Ahmet Yenilmez 3-5 bölüm için harcanmamalıydı önümüzde harcanacak küçücük pıtırcık bir Akif var.