Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi
PUSU
- 239. Bölüm Fragmanı -

aksiyon tavan yapmış
bu hafta rascoln baltazar çekişmesi ve tilkinin bankadan kaçış sahneleri bir hayli heyecan vericiye benziyor.inşaallah tilkinin bankadan aşırdığı altınları akif bebesine yakalatmazlar
tilkiyi madara edip akife de kahramanlık hikayesi yazmasınlar

izleyemiyoooruuum ,

Bu bölümde sanki bütün oyuncular ön planda olacak tilki pusat raskoln cahit yasin timur baltazar hepsi var fragmanda
tabi baş belası akif de var

Bence bölümün en güzel sahneleri tilkinin giriş sahnesi ve pusat ile baltazarın kapışma sahnesi olacak gibi duruyor. Özellikle tilki reisi çok merak ediyorum.

Su kadar söylüyorum Tilki gibi adami Polatla degilde Akifle kapistirip Akif Tilkiyi öldürürse yazik olsun. PANA FİLM NECATİ ABİ DUY SESİMİZİ

ayyyy arkadaşlar bir zahmet biriniz bana her hafta fragmanları akifi keserek hazırlarmısınız akifi frgmandan çıkaralak hazırlayın yanı en azından perşembeyi keyifle bekleyelim

böyle bi dizi olamaz abi ya müthiş bişey fragmanda bile coşuyorum enfes olmuş enfes fragman süper olmuş

bana söyleyin hangi dizide bu kadar çok karakter var ve hepsi aktif adamlar öyle bi karakter yapısı yapmış ki her birinin senaryosu var hepsi aksiyona katkı sağlıyor biri olmasa öbürü var diğeri olmasa başkası var

o değilde şu efsane bölümlerin 8 reytinglerde sürünmesi yazık yazık

bence olmaz mümkünse de olmasın
bu pana yazım grubunun ne yapacağı belli olmaz senelerin tilkisini akif gibi bebelere madara ettirebilirler
))pana filim için konu akif olunca gerisi teferruat oluyor maalesef
Abi geçen hafta akif banka da bir sorun var diye kgtden çıktı ya ben ordan acaba karşılaşırlar mı diye düşündüm. Şu akifi öldüren kişi kim olursa olsun adamım olur.