Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Tahminleri-Tüyo

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Eylül 2012
Mesajlar
4,968
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
dq1Mop.jpg
Efsanevi dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu bölümünde neler olucak...
Z18ndk.jpg


ozby77.jpg
 
Son düzenleme:
Akif durumu düzgün işlenirse bir sorun çıkmaz.. Akif, Akif olarak kalırsa bir problem yok, ama Polat olmaya kalkınca millet cinnet geçiriyor.. bu ayrıntıya dikkat etsinler.. Necati Şaşmaz gereken arayı verdiği için sevindim..

Tapatalk 2
 
Akif durumu düzgün işlenirse bir sorun çıkmaz.. Akif, Akif olarak kalırsa bir problem yok, ama Polat olmaya kalkınca millet cinnet geçiriyor.. bu ayrıntıya dikkat etsinler.. Necati Şaşmaz gereken arayı verdiği için sevindim..

Tapatalk 2
aynen aga dediklerine kesinlikle katılıyorum
 
aaa korktuğumuz başımıza geldi işte akif yine polat elamdar oluyor 😱😱😱
ayyyy hiçç zahmet etmeyin bölüm falan çekmeye rica ediyorum necati bey dönene kadar kaç ay olursa olsun şu diziye ara verin 2 haftadır vadi en kötü reytinglerini alıyor totelde 2 haftadır 9 alamıyoruz ab gurubunda 3.sıradayız insanlar zaten tepkili bıkmıslar bazı şeylerden değişikli arıyorlar ve siz şaka gibi bir kararla bu bıkmıs seyircilerin karsısına akifi tekrardan polatın koltuğunda karşımıza geçiriyorsunuz ayoll bu milletin zaten bıktığı şeylerden biriside akif bunu kaçd efa söyleeycem siz birde o akifi o koltuğa oturtarak necatinin yokluğunu geçirmeye çalısıcaksınız allah aşkına bölüm falan yayınlamayın vadi belkide tarihinde almadığı en kötü reytingleri alabilir allah korusun totelde 6 reytingi görebiliriz bizi bu duruma allah aşkına sokmayın akif hevesiniz yüzünden bu reytingleri bize aldırmayın insanlar akiften bıkmıslar zaten 2 haftadır korkunc reytingler alıyoruz ve bu bıkmıs seyircinin karşısına siz akifi birde o koltuğa oturtarak cevap verirseniz totelde 6 reytinge kadar gidebiliriz ab gurubunu hiç düşünemiyorum bizi bu durumlara sokucaksanız eğer hiç bölüm vermeyin brakın necati bey iyileşene kadar bekleyin 1 ayda olsa ara verin vadinin rezil olmasından iyidir sizin vadiyi küçük durua düşürmeye hakkınız yok eğer reytingler 10 da olsaydı akif le ozaman idare ederdiniz çok çok 8 reytinge düşerdik ama şuan zaten 8 reytingteyiz ve millet zaten akiften bıkmıs o koltuğa şuan akif oturursa 6 reytingleri görürsek bunun hesabını kim verecek
yeni bölüm falan vermeyin 🙁🙁🙁
 
Necati Şaşmaz geçen yılda sahalara fazla inmemişti ama reytingler fazlada etkilenmemişti. Bu yıl reyting sistemim kople çöküşte umarım reytingler daha çok düşmez. Neyse inşallah kısa sürede sağlığına kavuşup geri dönsün.
 
Akif, Polat mı olacak yine?!? Umarım dediğin gibi bu uzun sürmez. :( Ayrıca Polat'sız bölümlerin reytinglerinin düşmemesi dileğiyle..