Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Fragmanı

slm cnm sen ne dıyosn frağmana

@takas aga ne yaptın ya resmen fragman a köşe yazısı yazmışsın
eline sağlık güzel olmuş

@Maskeli Fedai aga berabere kalsakda yeter bundan sonra zor maçlarımız bitmiş oluyor

Aga sana yüzde yüz aktılmıyorum adamda oyunculuk yok benide oraya koy ben daha iyi oyunculuk yaparım.Minnet borcuymuş tamam dizide oynat ama adama Polatın özelliklerini yükleme.Pusat neden sevildi sanıyorsun adam Akif gibi direk kgt koltuğuna geçmedi çaycılıktan yükseldi kademe kademe.İlerde Akif ile ilgili Allah nasip ederse hatırlaatcam bu mesajalrınızı

sevilmesi için vadiye ihanet etmesi lazım demi
halan boyvamış kenan çobanmış ve birkaç kişi daha bunlar vadiye ihanet etmedi mi
hala geçmiş olsun hakan boyav yazıyosunuz

adam ne diyor twitterda akif karakterini sezonun son 3-4 bölümü karanın önüne geçirerek git demiş oldular

kardeşim aloo sen oyuncusun oyuncu sana ne yazılmışsa onu oynamakla görevlisin 30 yıllık oyuncuyum diyorsun bunu bilmiyormusun senin keyfine göre kimse rol yazamaz
vadide oynamasan çok sıradan bir oyuncu olarak devam edecektin şimdi başrol oynuyorsun vefanı göster bari

ne yapacaklardı güzel abicim seni polatın üstüne mi çıkaracaklardı
kaybeden kendileri oldular işte dizileri toz oldu 2 haftada vadiye hiçbişey olmaz

slm cnm sen ne dıyosn frağmana
cnm bugün fragmanı beklemeden akifle ilgili bir sürü eleştiri şeyler yzdım yanı oyüzden şimdi akifle ilgili hiçbirşey söylemicem içimde hiçbirşey kalmadı çünkü söylemediğim

akife deyinmeden bir yorum yapıcam necati beyin yokluğunda tilki andrei bu bölümde ipleri eline alıyor galiba senaristler haklı olarak necati beyin yokluğunda tilki andreiye çok önem vericekelr gibi görünüyor ayrıca sağırda aynı şekilde aktif olucak bunlar bizim istediğimiz şeyler
ve amon bile bu bölümde var poaltsız bir bölümü idare etmek için bunalr bence yeterli görünüyor şuanlık 🙂🙂🙂

Sagir ile ilgili yorum yapan oldu mu?

Ben geçmiş olsun demedim o hainlere aga

ya bırak kimseyi beğenmiyosun ajansa yazılda dizilerde oyna görelim seni
akif karakterine yapılan eleştiriler hadi neyse artık onları da kabul edemiyorum çünkü cılkı çıkarıldı ama ali buhara mete nin yeteneğine ve oyunculuğuna kesinlikle itirazı olamaz kimsenin
on numara oyuncu bunu her sahnede ispatlıyor

ayenn canım öyle olacak sana katılıyorum bende amon olsun ya
karızmatık andy valla

ayenn canım öyle olacak sana katılıyorum bende amon olsun ya
karızmatık andy valla
vadi forumlarında 4 sahnesi vardı bitti daha yok yazılıyordu ama ben ihtimal vermiyordum bitmemiş işte bu bölümde var bence bundan başka sahneleride var sezon boyunca parça parça zaman zaman amon sahnelerini görmeye bence devam edicez ellerinde daha stok sahneler olduna eminim 🙂🙂🙂

kazadan dolayı ş u an ön planda polat ğelsın yan necatı şaşmaz ıyıleşsın
ön planlığı kalmaz polatın özellıklerını yükleseler böyle olmaz ayrıca kusura bakma
böyle bır saçmalığıda yapmazlarr

sınav var abla ya o bakımdan bu haftalık pek giremiyorum fragman çıktı diye girdim şimdi çıkacam siz buraları boş bırakmayın
bırakmayız da sensızda olmuyor ben senın yorumları
çok sevıyorum yaa

aynen canım aynen bende emınım bıldığım bayağı
çekım yaptılar yanı

ya arkadaş adam yürüyor sevdiği kız ve ekip arkadaşı ölümle burun buruna ne yapmasını bekliyordunuz sırıtarak yürümesini mi

öyle her yürüyen polat alemdar olsaydı polat alemdar polat alemdar olmazdı zaten fark bu işte
herkes yürür bir de polat alemdar yürür

bakın şu an odadan dışarı yürüyerek çıkacam bende mi polat alemdar yürüyüşü yapmış oluyorum

neyse bu kadar yeter son olarak fragman beklediğimden bile müthiş perşembe gününü büyük bi merak heycan ve şevkle bekliyorum gel perşembe gellllll

Son düzenleme:
asıl raskoln-tilki kapışmasını bekliyorum ben
polatın karşısına çıktığı an tilki olacak kedi zaten

Perşembe günü izleyip göreceğiz aga umarım beni yanıltırsın. Amon'lu sahneler ve belki kıyısında köşesinde usta görünür diye bakacağım.

İnşallah usta sahalara dönünce Tilki ile hesap kapatır çok efsane bölümler olacak

vadi kişiler için izlenen bir dizi değil ne yani usta gözükmese izlemicen mi

ya polatın korkaklarla ne işi olur onun dengi raskoln bile olamaz raskoln bi ayağa kalksın tilki milki kalmayacak polatın korkaklarla mücadele içinde olduğunu gördünüz mü hiç

Aga Tilkiyi küçümseme
ya aga kaçtı gitti işte eski defterleri açtırma

polatın karşısına 1 kez çıktı o da mekanına gelmişti racon gereği mekanına gelen adama dokunamazsın
sonra da kaçtı

Aga Raskoln kim ya Tilki onu anında diğer Raskolnün yanına gönderecek