Kurtlar Vadisi Pusu 234.Bölüm Fragmanı

Agalar Kanal D vicdana geldi 20 dk önce facebook adreslerinde yazdım gidin inanmıyorsnaız bakın dedim Allah aşkına yeter artık nıktık hep 23.00 de yayınlıyonuz bugün de 21.00 gibi yayınlayın diye adamlar insafa geldi
Keşke artık deseydim

yok çiğdem biz 10 reyting falan alamyız bu sezon , artık zevk almaya bakıyorum ben 🙂

Kim diyordu çıkaramadım, umarım yaşlanmamıştır diyordu. Senmiydin yoksa
yok öyle birşey demedim ben yeni imajını çok emrak ediyordum fragmanda braz yaşlanmıs görünüyor oyüzden öyle dedim ama orhan bey çok karizmatik bir adam her şekil gidiyor yanı bu imajını çok beğendim ben

Fragman 233 koymuşsunuz ilk mesaja.

Fragman bomba bomba Tilki yaşlı kurt olarak geri dönmüş vay be, Ömer Babanın ölümü herkesi sarsmış anlaşılan Akif yetinmiyor Keyi bıçaklıyor galiba hadi hayırlısı.

aga bizde yedikk sanki
hem daga fragman kanal d de bile yok fragmanı bizm yazete verdi aga bizi keklemek
aga takılıyom sana tabii inanıyorum

234 bölüm fragmanını daha önce koymuştum. @Polat Şaşmaz HD fragman buldum diyince değiştirdim. Meğer 233 bölüm fragmanıymış, izleyince farkettim.

aga bizde yedikk sanki
hem daga fragman kanal d de bile yok fragmanı bizm yazete verdi aga bizi keklemek
aga takılıyom sana tabii inanıyorum
Ulan bu yazete ne ayak ya ben fragmanı vermiyorlar diye kapattım sırf bölümler vardı fragmanın çıktığı katalogun linkini atsana aga ?
İstersen caps atim

@takas agam Reaksiyona dalmış ortalıkta yok

Akif reis iş başında helal olsun reis arkandayız hep !

Ulan bu yazete ne ayak ya ben fragmanı vermiyorlar diye kapattım sırf bölümler vardı fragmanın çıktığı katalogun linkini atsana aga ?
İstersen caps atim

@takas agam Reaksiyona dalmış ortalıkta yok
@takas Vadiden ayrılan olunca ilk söven oluyor ama oyuncuların dizilerinide hiç kaçırmıyor.

@Polat Şaşmaz
aga napak ya ben hep pazartesiyle perşembeyi bekliyoz müsaade etde konuşak

aaaa 0:16 dikkatli baktımda pusat babasının mekanına geçmiş tekrar