Aynen öldürmeseler Beyaz Karanfil tutmasa geri de gelebilir.Ya kara belki diziden ölmeden de çıkabilir mesela bir görev için başka bir yere gönderilir.
Çok iyi hemde süper olur.Aynen öldürmeseler Beyaz Karanfil tutmasa geri de gelebilir.
Necati abinin böyle bişey yapıcağını düşünmüyorum kendisi çıkmak isteyen birisini bidaha geri almaz diziyeAynen öldürmeseler Beyaz Karanfil tutmasa geri de gelebilir.
Kara'nın hem Pana Film'le kötü ayrıldığını düşünmüyorum yoksa yeni sezonda yer almazdı. Senelerdir yüz yüze bakan insanlar hemen düşman olmak kolay mı?Çok iyi hemde süper olur.
İnşallah bu sefer her şeyin bir ilki olur da kara çıkmaz.Necati abinin böyle bişey yapıcağını düşünmüyorum kendisi çıkmak isteyen birisini bidaha geri almaz diziye
Aga yeni sezonun bölümlerinde rol alması Necati Şaşmaz'ın iyi niyetini göstermiyor mu?Necati abinin böyle bişey yapıcağını düşünmüyorum kendisi çıkmak isteyen birisini bidaha geri almaz diziye
aga iyi niyetinin göstergeside Hakan Boyav da adamlık yapıp diziden ayrılmasaydı dizide oynamasıda mecburi ortadan birden kaybolması olmazdı zaten baksana eskisi gibi kendini vermiyo diziye samimi değil benceAga yeni sezonun bölümlerinde rol alması Necati Şaşmaz'ın iyi niyetini göstermiyor mu?
Bende uyuz oluyorum diziyi yarı yolda bırakanlara hem bu isimler senelerdir dizide yer alan Abdulhey ve kara gibi isimler olunca insana daha çok koyuyor.aga iyi niyetinin göstergeside Hakan Boyav da adamlık yapıp diziden ayrılmasaydı dizide oynamasıda mecburi ortadan birden kaybolması olmazdı zaten baksana eskisi gibi kendini vermiyo diziye samimi değil bence
İşte budur
Geçen hafta da vardi gormedin mi ?İşte budursonunda göründü inşallah bu hafta çıkar ortaya.
Vardı ama bölümde yoktu ondan şey yaptım.Geçen hafta da vardi gormedin mi ?
aga adam kendisi çıktı sattı bizleri o yüzden güle güle demek düşer bizeİnşallah bu sefer her şeyin bir ilki olur da kara çıkmaz.
aga öyle bişey söz konusu dahi olamaz o defter kapanmıştır koskoca kurtlar vadisi bi oyuncuya göre senaryo mu değiştirecek@takas bu saatten sonra hakan boyav vadiye bir daha geri dönmesi imkansız artık,ne ala memleket sen işini insanları ekibini yarı yolda bırakıp git , gittiğin iş tutmayınca geri dön orada devam et yok ya ne güzel istanbul be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?