Kara ölmedi hala, tam randımanlı oynadığıda söylenemez. Kendini işini vermiyor gibi. Çıkacaksa çıksın bir an önce diziden.Kara bu bölüm ölüyodu demi @sürgünüm
Bu bölüm çıkıyo işte 232 bölüm yok gayet iyiydi bence çatışma sahnesinde felan özliyecez Tilki Andrei ne zaman gircek diziyeKara ölmedi hala, tam randımanlı oynadığıda söylenemez. Kendini işini vermiyor gibi. Çıkacaksa çıksın bir an önce diziden.
Nerden biliyorsun bu 232 bölümde olmadığını.Bu bölüm çıkıyo işte 232 bölüm yok gayet iyiydi bence çatışma sahnesinde felan özliyecez Tilki Andrei ne zaman gircek diziye
Gelmem bu oyunlara Pazartesi fragmanı açarsan sorarım sana.Bölüm çekilmeye başlanmış ama bence bu hafta olmaz malum Kurban Bayramı var bu haftya bölümü tamamlayıp haftaya tatile girecekler bence
Benim görüşüm aga oyun moyun değil hem benim devrim Kanal D ye geçtikten site değiştikten sonra bitti yeni sisteme ayak uyduramıyorumGelmem bu oyunlara Pazartesi fragmanı açarsan sorarım sana.
Ertuğrul Şakar bir önceki set resimlerinde vardı, peki nerde bu adam?Benim görüşüm aga oyun moyun değil hem benim devrim Kanal D ye geçtikten site değiştikten sonra bitti yeni sisteme ayak uyduramıyorum
232 bölümde var ama ölüyor bu bölümde yani @Polat Şaşmaz yanlışmıyım sen daha iyi iblirsinNerden biliyorsun bu 232 bölümde olmadığını.
Dün ki bölümü yarıda kestiler herhalde ama saçmalamış da olabilirim. O arkadan vuran adam KordonErtuğrul Şakar bir önceki set resimlerinde vardı, peki nerde bu adam?
Aynen aga bu bölüm kesin gidici232 bölümde var ama ölüyor bu bölümde yani @Polat Şaşmaz yanlışmıyım sen daha iyi iblirsin
Bu bölümlerde ayrılacağı kesinde hangisi olduğu net değil. Ama muhtemelen bu bölümde ölür çünkü Beyaz Karanfil dizisinde çekimleri başladı.232 bölümde var ama ölüyor bu bölümde yani @Polat Şaşmaz yanlışmıyım sen daha iyi iblirsin
Aga bu bölümde ölecekBu bölümlerde ayrılacağı kesinde hangisi olduğu net değil. Ama muhtemelen bu bölümde ölür çünkü Beyaz Karanfil dizisinde çekimleri başladı.
Şu Kara'nın yanındaki 231 bölüm set resimlerinde Ertuğrul Şakar ile resim çektiren kişi değil mi?Oha lan Kara asılarak mı ölecek 😱
Aynen aga o ama aralarında ki bağlantıyı çözemedimŞu Kara'nın yanındaki 231 bölüm set resimlerinde Ertuğrul Şakar ile resim çektiren kişi değil mi?
Son dakika bilgisi.Aynen aga o ama aralarında ki bağlantıyı çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?