Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu hafta reyting acisindan cok beklentiye girmemek lazim totthem bjk maci baya baya izlenecektir onun icin ...........kacinilmazsa zevk almaya bakacaz
))))))) reyting olayini birdaha ki haftalara birakmak lazim bolume kitlenmek lazim cunku bu sene cok siradisi bolumler izliyoruz bunun hakki elbet reyting anlaminda da gelecektir

dehşet bir bölüm o kadar çok olay var ki nasıl bir bölüm bizi bekliyor ayrıca fragmanda çok iyi hazırlanmış o kadar şey gösterdiler amma anlaşılan birşey yok

ustanın ağlamsına dayanam ben

dehşet bir bölüm o kadar çok olay var ki nasıl bir bölüm bizi bekliyor ayrıca fragmanda çok iyi hazırlanmış o kadar şey gösterdiler amma anlaşılan birşey yok
Biz buna vadi farki diyoruz fragmanda herseyi gosterip karman corman yapip millete karin agrisi cektirirler
))))

ayy öncelikle bu müziği neden ısrarla fragmana koymaya çalısıyorlar geçen hafta büyük tepki görmüş ve müziği değiştirmişlerdi şimdi neden yine ısrar ediyorlar tüm vadi havasını alıp götürüyor vlla 🙁🙁🙁

polatın ağlayarak arabaya vurduğu sahnede kara ölüyor
polatın karayı gördüğü sahneyle polatın ağladığı sahne aynı büyük ihtimalle tam karşılaşıyorlar ve kara ölüyor

usta bu tepkiyi neye veriyor acaba

Usta ne hallere dusmus be amonla profesorun konusmasini dort gozle bekliyorum yine efsane diyalog olacagi asikar

süper süper süper başka hiç bir yoruma gerek yok hele kordon yine meşhur ağız bükme hareketini yapıyor adamım ya

Fragmanı şimdi TV'de gördüm, ağır çekime alıp biraz sonra yorumlayacağım.

kara yı uğurluyoruz bu bölüm beklediğimiz gibi ,

,herkese hayırlı geceler

Saat kac oldu hala ulan istanbul karadayi reaksyon devam ediyor kanal d de hala vadiyi 23 00 te bitiriyor

Kordon nihayet geliyor

Bu arada yanlış görmediysem Safiye plajda vuruluyor, plajda öldürülen çocuklar mevzusu geçecek sanırım burada.

Fragman süper olmuş bu bölüm aksiyon çok olacak demekki hatta fragmanı izlerken bu kadar sahne bir fragmana fazla geliyor bile denilebilir.

Benim adam kordon sonunda göründü
artık reytingler uçar. Kara namluyu kendine dogrultuyor ne iş anlamadım
raskoln ve baltazar ortaya çıktı bunlara ek ordinarys da belli oldu.
Dediğim gibi fragman çok detaylı insan ne yazacağını unutuyor

O adam Ordinaryus olmayabilir Tilki olacak diyorlar

fragmanı 2 kez daha izledim süper ya kordon ustanın yanında vay be vay be

şefkat tepede izlerken ustanın yanında düşünüyordum bu adamı harbi çok yakışacak
erhan cahit timur kordon ve usta müthiş ötesi olur

bu müzikte ki ısrarı nedir üstadın anlamış değilim bi bildiği var heralde diyorum onun kredisi sonsuz bizde ama bu müziğin vadide yeri yok
fragmana adam gibi bi cendere koyulmalıdır
vadi izlediğimizi anlayalım özellikle geçen bölüm bir tane vadi müziği yoktu nerdeyse ratingleri olumsuz etkiler bu durum
vadi havasını müziklerinden alır o yüzden üstadın dikkatli olması lazım 230.bölümde çalan yeni müzikler müthişti hele o ışid sahnelerinde çalan muazzam onlar kullanılsın arada ama hepsi yeni müzik olmamalı