NEYSE AGLAMA BİSEY OLMAZHe şimdi anladım benfe yazarken farketmiştim
Of ya kına gecesinde dj lik yapıyom bir bu eksikti
NEYSE AGLAMA BİSEY OLMAZHe şimdi anladım benfe yazarken farketmiştim
iyiymiş aga alemsin yaHe şimdi anladım benfe yazarken farketmiştim
lan aga ortada kaldim dahasini da soyleyemem ben boyle sok yasamadim [emoji40]iyiymiş aga alemsin ya
TAMAM AGA BU KADARI DUYDUK YETER BİZElan aga ortada kaldim dahasini da soyleyemem ben boyle sok yasamadim [emoji40]
Adamlara bak dj lik yapcan dediler sonra sozlerinden donduler annem zorla ayirdi oradanTAMAM AGA BU KADARI DUYDUK YETER BİZE
anladım aga baya aksiyonşlu geçmiş anlatırsın sonra artık🙂Adamlara bak dj lik yapcan dediler sonra sozlerinden donduler annem zorla ayirdi oradan
aynen sonra anlatırsın müsait oldugumdaanladım aga baya aksiyonşlu geçmiş anlatırsın sonra artık🙂
Ali Can Gebeşi tamaen buyuk harfle yaz ne dediğimi anlarsin agayok aga bilmiyom ne ki 🙂
ALİ CAN Güneşi Beklerken aga yeni uyandım şu an olayı çözemedim bi anlatıversene jeton köşeli şu an bendeAli Can Gebeşi tamaen buyuk harfle yaz ne dediğimi anlarsin aga
YaALİ CAN Güneşi Beklerken aga yeni uyandım şu an olayı çözemedim bi anlatıversene jeton köşeli şu an bende
aha ne oldu daaa bizim Güneşi Beklerken güneş oldu
aga şimdi hatırladım yine 2 ay önce falan bunu yapmıştın her halde değil mi 🙂 ne desem bilemedim sen ne diyon 😀Dusuncen nedir aga ?
Forumda en komik kurallardan biri bence daha cok var mesela Fetocu yazinca aha da bu oluyoraga şimdi hatırladım yine 2 ay önce falan bunu yapmıştın her halde değil mi 🙂 ne desem bilemedim sen ne diyon 😀
cidden enteresanmış 😀Forumda en komik kurallardan biri bence daha cok var mesela Fetullah-cu yazinca aha da bu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?