Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Fragmanı

Fragman güzel hazirlanmis... Mac yok, frekanslar yerine oturdu... Bu hafta Total de 10 AB de 8 Reyting rahat...
ne 10 u aga en az 12-13 garanti az söyledin geçen hafta bile nerdeyse 7 aldıysak bundan sonra 12 nin altı çok zor maç olduğu zamanlar bile

kesinlikle ama abdülhey i çok seviyodum ben aga vadi efsanesi adam
ama hadi 11 yıldır oynamış çıktı
kara daha kaç yıl oldu hemen ilk fırsatta bırakması üstelik vadiyi çok sevdiğini söyleyip hep övüyordu
koskoca abdüle bile tören yapılmadı karaya yapılamaz zaten öldü deyip geçilsin

Fragman idare eder çok heycanlı değil Müzik olmamış Ömer baba gidici galiba ayrılcak felan diye haberler'de çıkıyodu
Kara hala dizide ilginç olan

Allahım bu nasıl fragman dehset yine kgt ve yeni ofis üstüne amonun istanbula gelişi süper bölüm süper
fragmanın tek kötü yönü uğursuz akifin görünmesi bir ölmedi gitti

ben fragmanı beğenmedim geçen ki fragman la arasında dağlar kadar fark var

fragman müziğini kanal d resmi sitesi değiştirmiş çokk hoşş olmuş
bunu koysana konuya @sürgünüm

yalnız bu çok hoşuma gidiyor adamlar hemen eleştiriye cevap veriyor müziği beğenmedik hemen değiştirmişler işte bu süper bişey
@papuleoo aga o kgt nin yeni ofisi ama ustanın ofisi eskisi gibi oalcak daha yapım aşamasında efsane efsane ofisine dönecek yani

''Merhaba İstanbul'' Amon karekteri vadi efsanelerinde birisi haline geldi, Andy Garci anın duruşu yürüyüşü konuşması hepsi bir numara Polat Alemdar la karşı karşıya gelmeleri bölümde en dikkat çekici sahne olacaktır, bakalım bu sahnelerde neler konuşulacak ve kim kime rest çekecek, ve ek olarak bu sahneler extra seyirci çekecek mi pek tabi çekmesini gerekir diye düşünüyorum

diğer sahnelere gelince kara nın infaz edildiği yer fragmandaki yer değil orda fragman yanıltması var, akif beklenildiği gibi özel bir görev için irlanda da ya da para kazanmak için dövüşüyor olabilir , Pusat bu sezon için en büyük handikaplardan birisi senaryo dolu olması gerekir pusat a iyi bir ekip ve inandırıcı abartısz sahneler lazım bakalım settar aga ortaya çıkacak mı oda ihtimaller içerisinde, safiye gazze de insanların yaralarını sarmak içi seferber olmuş tebrik ederim baya yardımsever bir kız polat alemdar ın kardeşinden bu tip hamleleri bekliyoruz 😀 ömer baba nın ölmeyeceğini düşünüyorum en azından fragmandaki sahnede ölmez

dipnot: fragmanı sabah 7 de izlediğimde pek beğenmemiştim , kanal d den akşam izleyince gözüme daha bir iyi gözüktü yine iyi bir bölüm bizleri bekliyor 🙂

Sesimizi duymuşlar aga v2 fragman süper olmuş.

Yine harika bir bölüm geliyor...

v2 mi çıktı aga müziği değiştirmeleirni kastediyorsun demi
aynen o müziği nerden bulmuşlarsa kesin gökhan kırdar ın haberi yoktur
Müziği diyorum zaten fragman aynı çok daha iyi olmuş