Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Gerçekten izlediğim vadi bölümleri arasında tartışmasız en iyi bölümdü senaryosu görüntü kalitesi müziği geçişlerdeki düzen ve yerine göre müziği olsun süperdi.En çok polat ile garcianın arasındaki konuşmayı merak ediyorum. Acaba postayi kim koyacak çok merak ediyorum. Bölüme gelirsek polat ağırlıklı olmuş ve de çok güzel olmuş ustayı sahalarda görmek güzel. Bir de kordon gelirse süper olacak. Kâra ve abdülün ölümüne deginmeleri gerek. Umarım akifte yolcu olmuştur.
Gerçekten izlediğim vadi bölümleri arasında tartışmasız en iyi bölümdü senaryosu görüntü kalitesi müziği geçişlerdeki düzen ve yerine göre müziği olsun süperdi.
En çok polat ile garcianın arasındaki konuşmayı merak ediyorum. Acaba postayi kim koyacak çok merak ediyorum.
Bölüme gelirsek polat ağırlıklı olmuş ve de çok güzel olmuş ustayı sahalarda görmek güzel. Bir de kordon gelirse süper olacak. Kâra ve abdülün ölümüne deginmeleri gerek. Umarım akifte yolcu olmuştur.