Kurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm Yorumları

çiğdem maçın izlenilmesi çok da önemli değil sonuçta tv izlenme oranları düştü bizim de alacağımız reyting düştü diye düşünüyorum eee artık bakalım ne olacak 🙂
ben şunu demeye çalısıyorum 22:00dan itibaren çoğu kişinin tv ayarlaması bitmişti bence buda az çok bir avantaj sağlar bizlere 🙂🙂

agalar korkulan oldu frekans değişimi reytignleri paramparça etmiş

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:37:3023:22:186.8922.06
2BESIKTAS-ASTERAS TRIPOLIS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASISTAR TV19:53:2622:03:585.8419.57
3KOCAMIN AILESIFOX TV20:44:0123:31:283.5911.59
4KURTLAR VADISI PUSU OZELKANAL D20:00:1720:37:193.1711.41
5GULDUR GULDUR SHOWSHOW TV20:42:1623:15:192.748.77

1BESIKTAS-ASTERAS TRIPOLIS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASISTAR TV19:53:2622:03:586.5821.90
2KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:37:3023:22:185.3716.05
3KOCAMIN AILESIFOX TV20:44:0123:31:285.3416.10
4GULDUR GULDUR SHOWSHOW TV20:42:1623:15:194.1112.31
5ARAMIZDA KALSINSTAR TV22:04:1624:21:403.5211.67

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:37:3023:22:187.5421.61
2BESIKTAS-ASTERAS TRIPOLIS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASISTAR TV19:53:2622:03:586.2320.33
3KOCAMIN AILESIFOX TV20:44:0123:31:284.9614.35
4GULDUR GULDUR SHOWSHOW TV20:42:1623:15:193.429.78
5ARAMIZDA KALSINSTAR TV22:04:1624:21:403.3010.22

Sırasıyla Total-Ab-Abc1

Frekanslar Değisti Malesef Persembeye geldi uyducu bizim dopdolu herkes format attırıyor

şans ne zaman oldu ki bizde şuraya bak yarı yarıya reyting kaybı
ve yanlış hatırlamıyorsam tarihimizde ilk kez totalde 7 nin altına düştük

Matematiksel olarak hesapladim uydudan dolayı düşüş %15 civarinda yani uydu değişimi olmasa vadinin reytingi 7.96 olacaktı yani tns aksiyon işleyenleri biraz kirpmis gözüküyor

Matematiksel olarak hesapladim uydudan dolayı düşüş %15 civarinda yani uydu değişimi olmasa vadinin reytingi 7.96 olacaktı yani tns aksiyon işleyenleri biraz kirpmis gözüküyor
hocam yanlıs hesap beni affet dün &16 Share önceki gün &21 share arada &5share var &26 share 7.96 reytinge tekavül etmez 8.küsür çıkması lazım

6.9
hocam yanlıs hesap beni affet dün &16 Share önceki gün &21 share arada &5share var &26 share 7.96 reytinge tekavül etmez 8.küsür çıkması lazım
Share hesbina göre olma

Çarsamba ekranda o saatlerde turkiyenin %36.12 varken dun %31.2 te düşmüş.

Tabi denebilirdiki vadiden dolayı daha fazla kişi ekranda olacaktır ona bakmak lazim

aga bu işin matematiği yok vadiyi bekleyen çok insan vardı uydu değişimi olmasa 12 reyting alırdık

aga bu işin matematiği yok vadiyi bekleyen çok insan vardı uydu değişimi olmasa 12 reyting alırdık
Yok hocam gecen sene ilk bolumu atvdeyken %30 share almış simdi%22 . share hesabi uydudan bağımsızdır. Bunu düşmesinde maçın etkisi erken baslamsi kanal değişikliği olabilir.
Gecen yıllara gore kontrol ettim . kurtlar vadisi olunca ekrana carsambaya gore %2.5 kişi daha geliyormus yani çarşamba %36.12 kişi olsa perşembe %38.7 kişi olurdu bununun %22 si 8.53 bu rakamin üstüne çıkamazsi zor.

Takasa da dediğim gibi bu düşuste maçın ve kanalın etkisi de olabilir

aga vadiyi daha ne kadar çok kişi izleyecekti bunu kimse bilemez anca haftaya görecez bunu yav babamlar bile ayarlayamamış frekansları
haftaya maçta yok görecez herşeyi bu kadar faktöre rağmen 7 reyting müthiş bence haftaya 2 kat artış olacak total en az 12-13

Sezonun ilk bölümünü izledik.. bu bölümü onlarca kelimeyle süslemek isterim ama kelimelerimizin tükendigi bir noktadayiz.. Cok güzel bir "bölüm" izledik diye söyleyip gececegim.. tabi buna "bölüm" denilirse.

Kurtlar Vadisi 12.yilinda resmen patlama yapti.. Vadinin ilk bölümünü meraktan bile olsa izlemeyen kalmamistir.. Özelikle de "Fark Yapim" ekibi dört gözle izlemistir.. Bu sezonda da bircok yapim yine Kurtlar Vadisi'nden beslenecek.. Yeni senaryo ekibimiz dehset. "Pana Yazim Grubu" olarak gecmesi cok iyi olmus (Selam Kayabasi).. Yapimci: Necati Sasmaz yerine Pana Film yazilmasi gibi..

Yani simdi ne yazalim ki.. Selman Kayabasi (Pana Yazim Grubu), Sedar Akar/Dogan Ümit Karaca, Selahattin Sancakli VE Gökhan Kirdar efsanesinden cikan harika bir bölüm..

Polat Alemdar muhtesem bir dönüs yapti.. Bu kadar zaman sonra yeniden kalabalik ve profesyonel bir ekib ile calismasi süper oldu.. Bence en sevindirci olaylardan birtanesi de bu..

Yurt disi agirlikli bir bölüm olmus.. Türkiye, Irlanda, Italya, Misir, ABD, Suudi Arabistan.. Diziye dahil olan TÜM oyuncular muhtesem.. Vadi yine oyuncu seciminde tam puan..

11 Eylül göndermeleri, ISID, Ebola gibi bircok seye degindiler.. özelikle Ebola skandali damgasini vurdu bölüme.. Polat'in Misir operasyonundan sonra gelisen olaylar cok iyi hazirlanmis..

Alt yazi uygulamasi maalesef halen devreye girmemis.. Büyük bir hayal kirkligi yasadim, allahtan Andy Garcia'ya alt yazi verilmis, yoksa cok yazik olurdu.. Özelikle ISID militanlarin, amerikan birimlerin ve diger arab vatandaslarda alt yazi uygulanmasi gerekir.. o sahneler daha gercekci gelecektir insana.. misir'da türkce konusulmasi mesela hic olmamis.. FBI, SWAT'in sahneleri dahil.. mesala en azindan kisa diyaloglu sahnelerde alt yazi kullanilmali.. uzun konusmalarda yine dublaj yapsinlar..

Söylenecek birsey yok.. tek kelimeyle muhtesemdi bence.. Cahit eskisi gibi agir olsa iyi olur.. yani biraz ciddi olmasi gerekir.. Erhan'i Polat'in yaninda görmek istiyoruz.. umarim yine bir odaya tikilmaz.

Biz dün heycan patlamasi yasarken Tilki Andre haberini paylastiniz.. Vadi gercekten de bu sezon "felc" birakacak..

Beklenitimiz tabiki yüksektti.. hatta fragmanlardan sonra iyice yükselmisti.. 230.Bölümde bundan daha fazlasi vardi.. bence beklentilerin üzerindeydi bölüm. "Ayrilik" haberlerinden sonrada kimse böyle bir cikis beklemiyordu.. Vadi bütün yaz sustu ve 230.Bölümü ile herkeze cevabini verdi..

Son düzenleme:
Vadi'yi rahatça izlemeyi özlemişim indirme derdi olmadan kotayı düşünmeden.

@Master.1000 kardeşim yine mükemmel yorumuyla meset etti beni müthişsin aga
her zamanki gibi her dediğine katılıyorum
reytingi hiç düşünmeyin benec haftaya o da patlayacak frekans değişimi öyle sanıldığı kadar kolay bi iş değil bunu bilmeyen çok babamlar bile yapamamış daha
yarı yarıya reyting kaybı bundan dolayı maçın falan bize dün çok etkisi olmamıştır bence vadi öyle bi geldi ki maçı nasıl geçmiş gördünüz frekans işlemi çıkmasaydı vadi 13 küsürle 1. maç 9 küsürle 2.olacaktı emin olun buna

yalnız aga dublajı mecbur yapıyolar herkes okuyamıyor ki sen ben okuruz ama yaşlıları da düşünmek lazım bu diziyi halkın çoğu izliyor herkes var yani izleyici kitlesinde o yüzden gerçekçiliği zedelesede ben dublaj işini beğendim yapacak bişey yok

internnet vadiyi izleyemiyorum şuan işin cılkını çıkarmışlar tekrar izlemek isteyen nerden izlicek şimdi

Son düzenleme: