aga imkansız bence ordan kurtulmasıO kadar buyuk bir patlama olmari bence kurtulma ihtimali var aslinda
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Sezon finali uzun olamlıydıbölümün devamı nerde burda bitemez aga ustanın sultanahmet sahnesi nerde çekim yaptılar orda
aga ben profesor martinin kameraya falan baktigini gormedim ya da orasi ouynamiator ama ben unutmusumdur bir daha izlemek sart bolum kisaltildi bellibölümün devamı nerde burda bitemez aga ustanın sultanahmet sahnesi nerde çekim yaptılar orda
Aga öldüO kadar buyuk bir patlama olmari bence kurtulma ihtimali var aslinda
seneye de tapınakçıların konsepti devam edicek anlaşılanözleyeceğiz vadi'yi
tüm soruların cevabı yeni sezonda kanal d'de olacak.
[HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG]
yav polatın sultanahmetteki çekimine ne oldu ben onu anlamadımSezon finali uzun olamlıydı
aga belli işte ya atv nihat hatipoğlunu n proğramı için kota koymuş yoksa böyle bitmezbölümün devamı nerde burda bitemez aga ustanın sultanahmet sahnesi nerde çekim yaptılar orda
Varya Atv sevgim bu hareketleriyle bitti resmen gecen bolum bile bundan daha uzundu yavaga belli işte ya atv nihat hatipoğlunu n proğramı için kota koymuş yoksa böyle bitmez
O kadar Armegedounu dağıtacak dediler ama fos çıktı Polat yine yoktuyav polatın sultanahmetteki çekimine ne oldu ben onu anlamadım
ulan çıkan set resimleri bölümden uzundu
kesinlikle bunun devamı vardı adım ve soyadım kadar eminim bundan kandil diye erken bitirdiler atv benim için bitmiştir vadiye yaptıkları yeter artıkaga belli işte ya atv nihat hatipoğlunu n proğramı için kota koymuş yoksa böyle bitmez
aga senin dediğin taktiği yapacaktı işte 19 45-21 00 nihat hoca sonra vadiVarya Atv sevgim bu hareketleriyle bitti resmen gecen bolum bile bundan daha uzundu yav
madem özet verme ya da 8 den önce başlatkesinlikle bunun devamı vardı adım ve soyadım kadar eminim bundan kandil diye erken bitirdiler atv benim için bitmiştir vadiye yaptıkları yeter artık
Katılıyorum abi bölüm vasattı o kadar heyecan yaptık ama fos çıktı yineDrxpn finali beklentimizin cok altìnda kaldI senaryoda hic düzelme olmadI buna acilen cözüm bulmalrI lazIm necati bey bu i§i kotaramadI ne yazIk ki acilen senaryo grubu transferi §art bune ya allah a§kIna bizde ki enerji onlarda hic yok 1haftadIr kendimizi yIrttIk sezon finali muhte§em olacak diye ama kendimizi fena kaptIrmI§Iz kendilerinden ricam cektikleri bu bölümü bidaha seyretsinler begenecekler mi acaba bu kadar basit olaylar olur mu cahitin patlama sahnesinden kurtulmasI cok basit ve yavan ne bileyim 11yIllIk diziyi ne hallere soktular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?