koskoca abdülheyin öldüğü sahneye bak yazık vallahi yazık billahi yazıkyalnız abdülhey çödüyse en azından daha güzel bir şekilde veda edilebilirdi eğer böyle ölürse ki öldü hiç hoş bir veda değil adamı resmen bombayla patlattılar
yok sanmam sultanahmette flassh back lik birşey yok en fazla o bombanın ofise nası girdiğini görürüzGelecek sezon için flashback olarak bazı sahneler düşünmüşlerdir muhtemelen. Başka da ihtimal gelmiyor aklıma. Zaten sinirim bozuk.
buna hiç anlam veremedim çakır ın memati nin ölmüne birde abdülhey in ölümüne bakulan bari sezon finalinde çık dışarı dedik sezon finalinde armageddonu dağıtacak adam yerinden kalkmadı ya
koskoca abdülheyin öldüğü sahneye bak yazık vallahi yazık billahi yazık
Aga ilk ediğinde inanmadım ama Mr.Key Yüce Majeste olabilir mi diye düşünmedim değilulan bari sezon finalinde çık dışarı dedik sezon finalinde armageddonu dağıtacak adam yerinden kalkmadı ya
koskoca abdülheyin öldüğü sahneye bak yazık vallahi yazık billahi yazık
Ne kadat önemsediklerini anla bir de hem§erileribuna hiç anlam veremedim çakır ın memati nin ölmüne birde abdülhey in ölümüne bak
bombayı atsa hadi neyse resmen üstünde patladı ne yaralısı aga parçalarını bulamazsınAbdulhey olmedi yaralandi
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Kendin bile beğenmedincahit gidiyor lan bi tuhaf olduminşallah ölmez ya ekipten biri gidince çok tuhaf oluyor insan
ömer babalar hacca gitti
akif görevi bırakıyor
cahit ölüme gidiyor
ortalık çok fena karışıyor bundan sonrasını inanılmaz merak ediyorum
yaklaşık bi 1 saat falan daha sürer vadi
mabed sahneleri olağanüstü müzik zaten adamı bitirmeye yetiyo
erhan kol nakli oldu harika
pusat racon üstüne racon kesiyor adamım ya
sen turabini izle aga bence
gaye de ölecek gibime geliyor
leyla harika üstü güzel güzeller güzeli
O kadar buyuk bir patlama olmari bence kurtulma ihtimali var aslindasezon finali olmadı malesef böyle bitmemeliydi..
bombayı atsa hadi neyse resmen üstünde patladı ne yaralısı aga parçalarını bulamazsın
bölümün devamı nerde burda bitemez aga ustanın sultanahmet sahnesi nerde çekim yaptılar ordaKendin bile beğenmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?