legolas9900
Favori Üye
legolas acar demeyin ben 5-10 dk ya cikiyorum bir rakip daha azaldiBen bırakmasaydım açardım da legolas açar bence
legolas acar demeyin ben 5-10 dk ya cikiyorum bir rakip daha azaldiBen bırakmasaydım açardım da legolas açar bence
Başka kim kaldı ki bir tek sürgünüm ile Maskeli Fedailegolas acar demeyin ben 5-10 dk ya cikiyorum bir rakip daha azaldi@takas
Bu sahneyi iyice merak etmeye başladım
ben sezon finalini inanılmaz merak ediyorum her sahnesi ayrı bir muamma olacakBu sahneyi iyice merak etmeye başladım[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
görünmez olup forumda olacağını biliyoruz agalegolas acar demeyin ben 5-10 dk ya cikiyorum bir rakip daha azaldi@takas
Her hafta bu muhabbetleri yapıp hep sen açıyorsun iyi taktik ama sen giderken ben geliyordum.Yalnız @sürgünüm tetikte
Yok aga ne taktiği ya bu hafta ben kendime güvenemiyorum motor bozulduHer hafta bu muhabbetleri yapıp hep sen açıyorsun iyi taktik ama sen giderken ben geliyordum.
Her hafta bu muhabbetleri yapıp hep sen açıyorsun iyi taktik ama sen giderken ben geliyordum.
En son bunu 2 saat önce söylemiştin üstüne 50 mesaj yazdım 7 konu açtım işim gücüm var yani takip etmiyormuyum ediyorum ama 5-10 dakikada bir bakıyorum.aga seninde yazetede f5 yaptığını biliyoruz yeme bizi
En son bunu 2 saat önce söylemiştin üstüne 50 mesaj yazdım 7 konu açtım işim gücüm var yani takip etmiyormuyum ediyorum ama 5-10 dakikada bir bakıyorum.
bekliyorum ama konuyu açmak için değil izlemek için@takas aga sanki sen fragmanı beklemiyon hadi yeme bizi
Hehe ben yemem agabekliyorum ama konuyu açmak için değil izlemek için
yok cidden gitmistimben sezon finalini inanılmaz merak ediyorum her sahnesi ayrı bir muamma olacak
görünmez olup forumda olacağını biliyoruz aga
kimse hiti takmiyor aga güzel oluyor böyle 4-5 kisi aciktan sonra acaba kim önce acti diye bakinmakbenim sizin gibi uğraşlarım yok konu mesaj hit falan filan umrumda değil
benim sizin gibi uğraşlarım yok konu mesaj hit falan filan umrumda değilHehe ben yemem aga
Şu an için güzel bir şarkı vardır:
Zaman geçmek bilmez önce sonra yıllar sayamazsın
tabi aga biz işin eğlencesindeyiz yorum konusunu 6 kişi açmıştı yav bu hafta en az 10 bekliyorumyok cidden gitmistimama daha cikmamis
kimse hiti takmiyor aga güzel oluyor böyle 4-5 kisi aciktan sonra acaba kim önce acti diye bakinmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?