olabilir aga herşey olabilir sezon finali manyak olacakKız kulesinin önünde çekimler var Polat ve Leyla arasında birşeyler olmasın.@takas
Hiç düşünmedim ben onuolabilir aga herşey olabilir sezon finali manyak olacak
yalnız sezon finali kandile denk geliyor böyle bi şans olamaz ya
Oha harbi mi 😱 Dedemleri artık Vadi başlamadan ziyaret edecemolabilir aga herşey olabilir sezon finali manyak olacak
yalnız sezon finali kandile denk geliyor böyle bi şans olamaz ya
aga tüyoları paylaştım istersen bi bak çok fenaSezon finali bomba gibi gözüküyor. "Kurtar Vadisi" dersen, illa ki "bomba" olacak. Söz konusu finallerde hep bombalık şeyler oluyor.
Abdülhey ölmesin nasıl bir bomba olacaksa olsun. Yalnız beni şu eli silahlı adam çok irrite etti sanki Abdülhey ölürse o öldürecek AbdülheyiSezon finali bomba gibi gözüküyor. "Kurtar Vadisi" dersen, illa ki "bomba" olacak. Söz konusu finallerde hep bombalık şeyler oluyor.
Abdulhey'in öleceğine dair hiç bir iz yok,kim sallamışsa fena sallamış.Abdülhey ölmesin nasıl bir bomba olacaksa olsun. Yalnız beni şu eli silahlı adam çok irrite etti sanki Abdülhey ölürse o öldürecek Abdülheyi
Harbiden çok iyi. Cahit'ten büyük patlama. Abdülhey'i kurtarırsa çok iyi olur.aga tüyoları paylaştım istersen bi bak çok fena
Şunu düşünüyorum Abdulhey'in öleceğini iddia edenler set fotoraflarından mı bu kanıya vardılar acaba??ben mr.key de kgt yi temizlemesini beklerken polat alemdar armageddonu temizleyip sahalara efsane dönüş yapacak belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?