tamam pardon. tabi ya siyah sancak baya iyi, önmüzdeki sezonda daha aktif olmalarını bekliyorumSinema değil ya Kara'nın fragmanda geçen sözünden bahsediyorum,diziye baya ekşın kattı.
şimdi soru güzelde bunu cevaplamak biraz zor
tamam pardon. tabi ya siyah sancak baya iyi, önmüzdeki sezonda daha aktif olmalarını bekliyorumSinema değil ya Kara'nın fragmanda geçen sözünden bahsediyorum,diziye baya ekşın kattı.
şimdi soru güzelde bunu cevaplamak biraz zor
aga bölüm güzel olucak da reyting işi başka öyle olsa üç haftadır yükselişte olması lazım 🙂 ama yinede senin değiğin gibi olsa güzel olur yanifragmani begendim güzel bir bölüm olacak bu bölüm ile reytinglerimizi arttiracagiz
Akif ölmez ...
Poyraz'ı seversin,Akif'in ölmesini istersin senide çözmek zor arkadaş.Akifin cesedidir o İnşallah
işte beklediğimiz abdül bu 😀 böyle devam etsin ki eski günlerine geri dönsünbu bölüm Abdül sov var beyler adam üstündeki pasi atiyor
ondan da sıkıldım ya şu lanet odadan bir kurtulamadık koca sezon bitti arkadaşPolat ortaya çıkmak için herhalde yeni Armegeddon komutanının herkesi havaya uçurmasını bekliyor.
sezon finalinde cikar bu gidisle demedi demeyinPolat ortaya çıkmak için herhalde yeni Armegeddon komutanının herkesi havaya uçurmasını bekliyor.
Polatsız bir bölüm daha ,reytingler yine yükselemeyecek.sezon finalinde cikar bu gidisle demedi demeyin
Poyrazı severdim doğrudurPoyraz'ı seversin,Akif'in ölmesini istersin senide çözmek zor arkadaş.
önemli olan bizim alacagimiz zevkPolatsız bir bölüm daha ,reytingler yine yükselemeyecek.
Banane ya yükselmezse yükselmesin reytinge göre dizi izlemiyorum Atv ve Pana'nın kazandığı para benim cebime mi giriyor.
aga yaşadığımız ikilem işte bu 🙂 bir taraftan reytingi kendimize sıkıntı yapıyoruz bize neyse, sanki pananın kazancına ortağızPolatsız bir bölüm daha ,reytingler yine yükselemeyecek.
Banane ya yükselmezse yükselmesin reytinge göre dizi izlemiyorum Atv ve Pana'nın kazandığı para benim cebime mi giriyor.
Pompy senaryolarından kopyala yapıştırhaahah mr.k pompy bence her dakika bomba patlatan tek kişi pompy tanıyorum ben kurtlar vadisine aldırmış kendisini şimdide akifleri bombalıyor hahaha polatlar yandı vlla her bölüm oralarında buralarında bomba patlıcak şimdi
tüm ekip ölmesin polata adam lazimPoyrazı severdim doğrudur
Akif'in ve tüm Kgt ekibinin ölmesini isterim çünkü Polat koltuğuna geri dönsün
Polat'ın koltuğuna geri dönmesi KGT'nin ölmesine bağlı değil,çatışmada yanında tek tek ölürler Akif'de sağ kolu olarak yanında dursun.Poyrazı severdim doğrudur
Akif'in ve tüm Kgt ekibinin ölmesini isterim çünkü Polat koltuğuna geri dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?