Ağa bence kollamadaki adam hüseyin köroğlu.bu adamı kisme tanımıyo mu ya çok tanıdık bi yüzü var bana 1 dizisini söyleseniz bu adamı çıkaracam ben
Ağa bence kollamadaki adam hüseyin köroğlu.bu adamı kisme tanımıyo mu ya çok tanıdık bi yüzü var bana 1 dizisini söyleseniz bu adamı çıkaracam ben
jenerikte olmasa bile bölüm oyuncuları kısmında olurJenerikte koyarlaraa goruruz
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Adamlar Jenerik konusunda çok ilgisizler. Jenerikteki isimlere pek dikkat etmiyolar. Bu bölüm konacağını sanmam.jenerikte olmasa bile bölüm oyuncuları kısmında olur
yav aga her bölüm birileri girip çıkıyor onlarında suçu yok ama biraz daha dikkat etseler iyi olur tabiAdamlar Jenerik konusunda çok ilgisizler. Jenerikteki isimlere pek dikkat etmiyolar. Bu bölüm konacağını sanmam.
Barbaros Binicioğlu duruyo mesela 224. bölümde, şimdi baktım.
Polpo da yok.
Aga daha neler varyav aga her bölüm birileri girip çıkıyor onlarında suçu yok ama biraz daha dikkat etseler iyi olur tabi
bunlar önemli şeyler değil aynuranın ismi yazılsa nolur yazılmasa nolur sen vadi forumunda etkilenmeye başladın he haberin olsunAga daha neler varUstadin adini daha yeni yeni koydular Eara geldiginden beri siyasi yanlis yazilmisti daha yeni yeni düzelttiler yazik ya
bunlar önemli şeyler değil aynuranın ismi yazılsa nolur yazılmasa nolur sen vadi forumunda etkilenmeye başladın he haberin olsun
fazla etkilenme ordan onlar gibi dengesiz olup çıkarsınO pek sorun değil evet ama Ustadin isminin jenerikte geçmemesi bence büyük hata. Yok ya mantikli şeyleri kapiyorun orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?