Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Fragmanı

aga zaten tüyolara baktıysan sahalara inecek artık sahada görev alacak en geç 2 bölüm içinde
Spoiler içerikli olduğu için, genelde tüyolara bakmıyorum. Bölümü izlediğim zaman anlaşılacak ne olacağı. Ben oraya bakarsam, tadının kaçacağını düşünüyorum. Arada göz ucuyla baktığım oluyor tabi ama genel olarak bakmıyorum.

yok aga genel şeyler yazıyor bieşy olmaz bak

bu arada DİKKAT!

Vadi'de oynayan Rus İgor Kaçak'ta da oynuyo adamın oynamadığı aksiyon dizisi yok

Gene güzel bir bölüm olacağına benziyor hadi bakalım yaz gelsede başlasak diziye

Fragman çok kötü. Yine hayal kırıklığı.
şikayet etmeye bile tenezzül etmiyorum amacın ne bilmiyorum ki ilginç

hayatında izlediğin hiçbir dizinin böyle müthiş bi fragmanı olmadığı için olsa gerek

şikayet etmeye bile tenezzül etmiyorum amacın ne bilmiyorum ki ilginç

hayatında izlediğin hiçbir dizinin böyle müthiş bi fragmanı olmadığı için olsa gerek

Hayatında izlediğin, tek önem verdiğin, başka bi diziyi senin gözün görmemesinden dolayı sana en güzeli olarak görünmesin.

Fragman çok kötü. Yine hayal kırıklığı.
ben kendimce teşhisi koydum sizde kurtlar vadisi ve onun dünyada eşi benzeri olmayan izleyicileri hakkında kompleks oluşmuş size tavsiyem ön yargılarınızı bırakıp anlamaya çalışın belki anlayabilirsiniz, Kurtlar Vadisi nin nasıl bir dizi olduğunu 😉

herkez izler herkes anlayamaz vadiyi aga

ben kendimce teşhisi koydum sizde kurtlar vadisi ve onun dünyada eşi benzeri olmayan izleyicileri hakkında kompleks oluşmuş size tavsiyem ön yargılarınızı bırakıp anlamaya çalışın belki anlayabilirsiniz, Kurtlar Vadisi nin nasıl bir dizi olduğunu 😉
İzledim ve fiyasko olduğunu gördüm, sakin.

Hem Vadiyi seyretmiyorsun hem de fragmanı izliyorsun he önce bölümü izle sonra gel konuş hadi bakalım