Kurtlar Vadisi Pusu 219.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen beklenti çok büyüktü sönük kaldı bölüm

Yalnız biri şu reklamlara bi çare bulsun artık herkes şikayetçi
özellikle saat 22.30 dan sonra dizi değil reklam izliyoruz
Geçen sene ki taktiğe geri dönmeleri lazım 21.00 Yeni Bölüm Jeneriği 21.15 e kadar 15 dk reklam sonra 22.45'e kadar reklam yok reklamdan döndükten 5 dk sonra da bir 15 dk reklam daha

bizim çocuk da sarıgül olsa gerek

klonlanan devlet ve sözde ak saçlı muhterem bey iyi işleniyor iki bölümdür. orhan gibi sadık devlet görevlileri bile bu sözde ak saçlı tarafından yanlış yönlendirildi

muhterem bey ve kuzuzade arasındaki ilişkide ise kuzuzadenin muhteremi kullandığı anlaşılıyor

balo ilginçti martin balonun kirli yani tapınakçı ayağını halletmeye çalışacak

bu tapınakçılardan üstad ronald margaret kane ve armageddon timinin belli bir inandıkları din inanç ve kültür var ve bu inançlara aşırı sapkın ruhla bağlı insanlar yapılan ayinler ritueller vs tepedeki isim yüce majeste kendisi baphomet denilen bir figüre tapıyor yüce majeste ile bu saydığım tapınakçılar arasında bir inanç farklılığı var mı acaba? bu konular vadi de bence gizemini koruyor

Geçen haftaki bölüme nazaran biraz sönüktü bölüm.

geçen haftaya nazaran 15 dakika erken bitmiş geçen haftaki bölüm 1 saat 50 dakikaydı

İŞTE 219. BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Polat Alemdar, Orhan bey'i affediyor.
Cahit, peşindeki tapınakçıları öldürüyor.
Pusat ve Baltazar, Raskoln ile uyuşturucu işine giriyor.
Gaye'nin doktoru Abdülhey'e çocuğunu kaybettiğini söylüyor.
Polat Alemdar, Zülfikar ağa ile görüşüyor.
Kara, Armageddon timi tarafından kaçırılıyor.
Yeni Baron Vahap Kuzuzade, Savcı'ya suikast düzenlettiriyor.
Orhan bey arabasında intihar ediyor.
Abdülhey, Polat Alemdar'dan özür diliyor.
Polat Alemdar ve Abdülhey, Kara'yı kurtarmak için operasyona gidiyor.

öfff bıktım bu 12 reytingten 😛 herkes rekor beklerken ben böyle olcuağını tahmin ediyordum bu yıl nedense yüksek reyting alamyoruz geçen yıl 15 16 rahat alabiliyorduk gerçi bu bölüm bana sıkıcı geldi beklerintilerimin çok altında durgun bir bölümdü

bence bu bölümün en güzel en dokunaklı en iyi mesaj veren kısmı buydu .dizide cemaate TEVBE suresiyle mesaj yollanması olayıydı
çuk oturmuş

http://video.haber7.com/video-galeri/38161-kurtlar-vadisinde-telekulak-ayrintisi
Mescidi Dırardır. Bence son derece doğru mesaj verilmiş. Bunun başı Ebu Amir el fasık. Artık dost modern darbe değil de FASIK MODERN DARBE diyebiliriz. Çünkü dost değillermiş dost görünümlü fasıklarmış. buda bu haber sitesinden bir yorum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim