evet ikisi de birbirinden güzel ama kardeşi ölebilir benceUnutmak değil de, @takas söyleyince sahneye bir baktım ve anladım hemen.
Leyla da ölmesin, ki zaten ölmez de ve kardeşi de ölmesin. Kurtarsınlar yani. Her ikisi de iyi.
evet ikisi de birbirinden güzel ama kardeşi ölebilir benceUnutmak değil de, @takas söyleyince sahneye bir baktım ve anladım hemen.
Leyla da ölmesin, ki zaten ölmez de ve kardeşi de ölmesin. Kurtarsınlar yani. Her ikisi de iyi.
evet ikisi de birbirinden güzel ama kardeşi ölebilir bence
zaten o günlerdeyiz aga hala tartışıyoruz@takas aga geçen sene ki gibi gece 11 de Vadi tartıştığımız günler ne zaman gelecek sence
aga güzelliğine lafım yok ama bi işlevi yok yani anca yavaşlatırÖlmesin, psikopat oldun çıktın başımıza.
Onu demiyorum hani ben XanTier 34rcp44 vadiyi eleştiriyorduk sende bize kızıyordunzaten o günlerdeyiz aga hala tartışıyoruz
aga güzelliğine lafım yok ama bi işlevi yok yani anca yavaşlatır
recep olsaydı yapardık gene inşallah kısa zamanda döner tekrarOnu demiyorum hani ben XanTier 34rcp44 vadiyi eleştiriyorduk sende bize kızıyordun
Aynen ya o günler bir başkaydı ya hele birde mayıstı çok süperdi berecep olsaydı yapardık gene inşallah kısa zamanda döner tekrar
zaten o günlerdeyiz aga hala tartışıyoruz
aga güzelliğine lafım yok ama bi işlevi yok yani anca yavaşlatır
@takas kızın muhalif duruşunu beğenmemiştir.Yavaşlatsın, sorun değil ama ölmesin. Yaptığı ya da yapacağı işlevi de önemli değil. Böyle güzellikler ölmesin.
aga vadiyi yavaşlatacak hiçbi karakteri istemem ben vadiye kadınlarda fazla yakışmıyor bu da bi gerçek@takas kızın muhalif duruşunu beğenmemiştir.
aga vadiyi yavaşlatacak hiçbi karakteri istemem ben vadiye kadınlarda fazla yakışmıyor bu da bi gerçek
@takas kızın muhalif duruşunu beğenmemiştir.
Şimdi tv'de izledim fragmanı ne olup bittiğini yeni anladım.Fragmanı 41 kez izledim 41 kere Maşallah manyak bölüm geliyor
Bilgisayara indir aga öyle harija oluyorŞimdi tv'de izledim fragmanı ne olup bittiğini yeni anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?