Kurtlar Vadisi Pusu 215.Bölüm Fragmanı

Kara demek aksiyon demek süper oynuyor

kıyarlar abi bence baksana ardı ardıan yeni isimler alıyolar :D bence büyük bi ismi alacaklar
inşaallah yalnız bişey dikkatimi çekti takas kardeş bahadır ve cüneyt senaryo ekibinden ayrıldıktan sonra siyasete pek girmiyorlar acaba diyorum bu konuda mı fikir ayrılığına düştüler

çünkü bu sezon başlamadan tanıtım görüntülerinde penguenleri seyretmeyi bırakın vadiyi izleyin diye tanıtımlar yaptılar hatta gezi olaylarını göstererek tam siyasetin içine dalış yapacaklarını tahmin etmiştik
bu sezon başladı leylanın gezici kardeşi esra ile tanıştık tam olayların içine girecekken birden senaryo ekibi değişti buna paralel olarakta hem senaryoda hemde geziden ne esinti nede hoş bir esra karşımıza çıktı birden leyloşun gezici kardeşi kayıplara karıştı
senaryo ekibin değişiminden sonra da siyasete biraz uzak kaldılar çok üstün körü değinmelere başladılar aslında tamda siyasetin dibine girilecek zamandı dikkat ettin mi @takas

Son düzenleme:
inşaallah yalnız bişey dikkatimi çekti takas kardeş bahadır ve cüneyt senaryo ekibinden ayrıldıktan sonra siyasete pek girmiyorlar acaba diyorum bu konuda mı fikir ayrılığına düştüler

çünkü bu sezon başlamadan tanıtım görüntülerinde penguenleri seyretmeyi bırakın vadiyi izleyin diye tanıtımlar yaptılar hatta gezi olaylarını göstererek tam siyasetin içine dalış yapacaklarını tahmin etmiştik
bu sezon başladı leylanın gezici kardeşi esra ile tanıştık tam olayların içine girecekken birden senaryo ekibi değişti buna paralel olarakta hem senaryoda hemde geziden ne esinti nede hoş bir esra karşımıza çıktı birden leyloşun gezici kardeşi kayıplara karıştı
senaryo ekibin değişiminden sonra da siyasete biraz uzak kaldılar çok üstün körü değinmelere başladılar aslında tamda siyasetin dibine girilecek zamandı dikkat ettin mi takas

abi bence böyle iyi siyasete fazla girmelerini istemiyorum ama yine de giriyolar bence hemde fazlasıyla giriyolar :D bu yolsuzluk faiz lobileri falan kaç bölümdür işleniyo

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp