Kurtlar Vadisi Pusu 214.Bölüm Yorumları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,750
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölümüyle her Perşembe akşamı olduğu gibi bu Perşembe akşamı da ekranlara gelecek.
Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölüm ile ilgili yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.
Dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip, Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok seyredilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 214. bölümü yine nefes kesecek.
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 214.bölümü, 06 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.

İŞTE 214. BÖLÜM'DE YAŞANACAKLAR
Nazife Anne ve Ömer Baba, Polat’ın yaşadığını öğrenir. Peki, Polat’ın yaşadığını başka kimler öğrenecek?

Murat’ın ihtiyarlar için çalıştığını öğrenen Cahit’in tepkisi ne olacak? Cahit, Tapınakçıların Murat’ı konuşturmasını önleyebilecek mi?

Akif’in kaçırdığı adam kim? Polat Alemdar’ın yeni planı ne? Polat, hedefineulaşabilecek mi?

Baltazar’ın son hamlesine karşı Pusat’ın hamlesi ne olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 6 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 214.bölümünde olacak…

FULL HD WORLD kardeşime teşekkürler.

Son düzenleme:
18.01 de açtın sen panpa
benim laptopta değilim şuan bu bilgisayarında saati geride heralde
laptopta olsam bu konuları feriştahı gelse alamaz benden salisesi salisesine açıyorum

neyse çd görecez 2 hafta sonra

Hem Kurtlar Vadisi hemde Kara Para Aşk'ın fragmanını sabırsızlıkla bekliyorum

O zamanlar da da benim saatler geriydi
Ondan sonra böyle açmaya başladım işte
neyse aga konuyu açıyosan etiket listesindeki kardeşlerimizi konuya etiketle resim koy güzel şeyler yap

forumdaki konudan kopyala google a yapıştır ordan kopyalayıp konuya yapıştır tamamdır

neyse aga konuyu açıyosan etiket listesindeki kardeşlerimizi konuya etiketle resim koy güzel şeyler yap

forumdaki konudan kopyala google a yapıştır ordan kopyalayıp konuya yapıştır tamamdır
Tamam aga 10 dk ya hazır zaten konu düzenlemeye başladım çoktran

Konuyu düzenledim. İnşallah beğenirsiniz

Son düzenleme:
Bugun günlerden Kurtlar Vadisi Pusu ! Efsane devam !