Kurtlar Vadisi Pusu 212.Bölüm Set Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin dün akşam yayınlanan 211.bölümü müthiş bir sonla bitmişti.
23 ocaktaki 212.bölümden önce set resimleri çıkmaya başladı.
İşte 212.Bölüm Set Resimleri;

Resmin orjinal boyutu için buraya tıklayınız

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelon @Gaia

Son düzenleme:
Cahit bombayı patlatamıycak tapınakçıların eline düşecek..

bence pröfösör kesinlikle yüce majeste değil pana ters köşe yapacak

la diğer resim gelmemiş konuya ya hemen ekliyorum diğerini

İkisi de 211. bölümden kalma sahneler

ilk foto eski sahne değil cahit yüce efendinin yanına gitmemişti uzakta yere düşüp bombayı patlatıcaktı demekki patlatmaktan vazgeçiyor yüce efendinin önüne gittiğine göre tapınakcı töreni olmuş yani o sırada kgt baskın yapar cahitlerde kaçar
ayrıca benim aklıma birşey geldi abdülhey bomba patlamadan cahit diye bağırdı ilk defa onun hain olduğuna inandı bence cahiti yakalamak için kendini öldü gösteriyor bence önümüzdeki bölümlerde abdülheyin cahiti yakaladığı bir sahne izleyebiliriz

bak bunu hiç düşünmemiştim he müthiş düşünmüşsün

bak bunu hiç düşünmemiştim he müthiş düşünmüşsün
ayyy düşündümde abdülhey kendini ölü gösteriyorsa tek sebebi cahiti yakalamak olur bence yoksa polata kendini gösterirdi ben abdülheyin cahiti yakaladığı bir sahneyle karşımıza çıkıcağını düşünüyorum hatta güzelce bir dayak bile atabilir

çok mantıklı gerçekten bence de öyule olur ve süper olur

Çok güzel sahneydi gözümde canlandı.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Set resminden diye şimdi paylaşıldı,rüyada olsa dizide görülecektir.
ölmediğini zaten şundan anlayabiliriz son sahnede senaristler polatın yanına gelenin abdülhey oldunu inanmamızı sağlamaya çalıstılar yani abdülheyin ölmediğini düşünmemizi istiyorlar oradan açık verdiler

Ona bakarsan Polat Memati'yi yıkarken yanına gelmişti.

Ona bakarsan Polat Memati'yi yıkarken yanına gelmişti.
ama gürkan beyin çıkıcağını kendisi açıklamıştı çok önemli 2 karakter öldü polat gibi başrol denebilir
çakır ve memati ama iki oyuncuda sessiz sedasız yanı süpris şekilde ayrılamadılar
oktay kaynarca bir dergiden açıkladı haftaya çıkıyorum diziden diye gürkan uygunda robortajlarda söyledi artık sıkıldığını farklı projeler istediği için çıkıcağını yani bölüm yayınlanmadan açıklama yapmıslardı kenan çobanda öyle sessiz sedasız diziden çıkamaz bence öyle ihtimal yok önceden haberimiz olur ozaman çıkar

Gürkan Uygun'un sıkıldım diye bir açıklaması yok,Bazı basın yayın organları Pana Film'le oyuncuları sürekli karşı karşıya getirmeye çalışıyor,adam belkide başrol oynamak için ayrıldı bilemiyoruz saygı duymak gerekiyor,sonuçta diziden kavga ederek ayrılmadı Memati'nin gönlümüzde yeri herzaman ayrı olacak.

kendisi açıkladı memati rolunden sıkıldığını yanı farklı profeler istediğini söyledi başka projelerde değerlendirmek için ayrılıcanı falan bildirmişti kendi açıklamaları vardı oyönden tv proglamlarından yanı kenan beyde anca bu şekilde çıkabilir sessiz sedasız hadi abdülhey öldü diyemezler

Abdulhey'in öldüğüne kimse inanmıyor zaten.