aga sendeki bu kara sevdası nedir yaKaranın olduğu resim harika
aga sendeki bu kara sevdası nedir yaKaranın olduğu resim harika
Diziye ilk girdiğinden beridir kanım ısındı bilmem normal sevgi Polat nası seviyosam onuda seviyorun işteaga sendeki bu kara sevdası nedir ya
anladım aga bende severim ama polat abdülheyin falan yeri ayrıdırDiziye ilk girdiğinden beridir kanım ısındı bilmem normal sevgi Polat nası seviyosam onuda seviyorun işte
Tabi onlar başka bende ayrıdır onların yerianladım aga bende severim ama polat abdülheyin falan yeri ayrıdır
Kara'yı sevmeyen mi var? Böyle psikopat karakterler hep seviliraga sendeki bu kara sevdası nedir ya
Polat ve duygusuz Abdülhey'in yeri ayrı. Duygusal Abdül olmuyo beaanladım aga bende severim ama polat abdülheyin falan yeri ayrıdır
aynen karayı herkes sever dedem bile onu ayrı bi seviyo meselaKara'yı sevmeyen mi var? Böyle psikopat karakterler hep sevilir
Polat ve duygusuz Abdülhey'in yeri ayrı. Duygusal Abdül olmuyo bea
yalçın bulutu anacaksak mematisiz olmaz,ikisinin sahneleri meşhurdur.Bu aralar muro çeto yıldırım arkadaş favorim eskileri seyrettigim için onlar geldi aklıma tabi yalçın bulutuda unutmamak gerek
Aynen al gülüm ver gülümyalçın bulutu anacaksak mematisiz olmaz,ikisinin sahneleri meşhurdur.
ve yalçın bulutun Gamze'yle mematiye oyun oynaması.Aynen al gülüm ver gülüm
Gamzenin mematinin öldüğünü söylemesi üzerine bulutun üzülmesi ve bir dost kaybettik demesi efdanedir tam da bugün bu bölümde kaldım 32.bölümve yalçın bulutun Gamze'yle mematiye oyun oynaması.
ben bütün bölümleri enaz 3 defa izlediğim için herşey aklımda.Gamzenin mematinin öldüğünü söylemesi üzerine bulutun üzülmesi ve bir dost kaybettik demesi efdanedir tam da bugün bu bölümde kaldım 32.bölüm
altına zıcacak büyük ihtimalleKara ne yapacak acaba Polat'ı görünce ?
İnşallahbölüm mükemmel olacak aga tereddütüm yok benim fragman on numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?