Kurtlar Vadisi Pusu 205.Bölüm Fragmanı

Iki haftadir basligi ben aciyorum

Bu hafta vadiyi izleyemeyecegim gibi. Ama reytingler tavan yapacak o hem fragmandan hemde gecen bölümün sonlarindan belli.
Bu Kane ile baya bir ugrasilacak gibi.

poyraz in ölmesi lazim ...
Polat sahada reytingler tavan yapar ... Abdulhey acaba polat ile calisacak mi ?

timur polat alemdarın yeni sağ kolu olacak galiba on numara karakter yakışır

bölümde en çok bekledğim sahne armegeddonun kgt ofisini basacağı sahne birde geçen bölümü sonu tabi çok merak ediyorum

Abi bu nasil fragman ya

Bu arada bildirim geldi mi?
bu fragmanı açan ellerin dert görmesin yakamozcuğum..
böyle büyük bi moda böyle konu yakışırdı...yalnız bişey dikkatimi çekti..ne zamandır sen açıyon galiba vadi bölümü konularını...hani vadinin reytingi gibi konu yorumları da yüksek potansiyelli olduğundan dolayı artık vdi konularını üyeler değilde modlarmı açıyo..hani diğer konularla fark yaratmasın diye falan hani...meraktan sordum yani...

offffffffff beeeeeeeeee....fragmana bak fragmana....bu fragmanı gören macellan dünyayı fazladan 99 kez dolaşır vallaha.....abarttığımı düşünenler bu karda kışta pırasa sapı diksin...
ortalık yıkılıyo ,polat dönüyor...müfettiş kane ortalığı yakıp yıkıyor...hacker saldırısıyla gündem temelli vadi olmuş türkiyede....reytingin dipini kökleyecek polat temelli bu haftaaaaaa...offfffffffff uleynnnnnnnnnnn gel çabuk perşembe......😱

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi Pusu da Efsane karakter Polat Alemdar sahalara geri dönüyor yer yerinden oynuyor. Geçen hafta uzun zaman unutulmayacak bir sahne ile biten Vadi de 205. bölüm merak içinde bekleniliyor.

POLAT ALEMDAR SAHALARA DÖNÜYOR !

Kurtlar Vadisi Pusu 205. bölümü ile 21 Kasım Perşembe akşamı yine nefes kesecek.

Her yeni bölümde rekora koşan dizininin perşembe akşamı ekrana gelecek olan 205. bölümünde, Türkiye'nin başına büyük bir bela sarılıyor. "Armegedon Timi"...

Dağılan ekibini toparlama kararı alan Polat Alemdar operasyonları yönetmeye başlıyor. Kara'nın poyraz'dan intikamı acı oluyor.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 205. bölümünde yaşanacaklar:

Polat Alemdar'ı karşısında gören Abdülhey ne yapacak? Polat, Abdülhey'i ikna edebilecek mi?
Tapınakçılar olarak bilinen grubun olası eylemlerine karşı İhtiyarlar Meclisi'ni ve ekibini uyaran Polat'ın, Armegeddon timiyle ilgili planı ne olacak?

Türkiye'nin başına yeni bir bela sarmayı hedefleyen Kane, nasıl bir eylem planı içine girdi? Peki Cahit, Kane'nin bu hain planları içerisinde yer alacak mı? Cahit, eski dostlarına ihanet edecek mi?
Suçunu başsavcıya itiraf eden Leyla, nasıl bir tepkiyle karşılaşacak? Başsavcı konuyla ilgili soruşturmayı başlatacak mı?

Babasının hayaliyle avunan Elif, Ömer babadan ne isteyecek? Nazife anne ve Ömer babanın bu çaresizliğine Abdülhey bir umut olacak mı?

Poyraz'ı yakalayan Kara, intikamını nasıl alacak? Bu, Poyraz'ın sonu mu olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 21 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 205. bölümünde olacak… Sakın Kaçırmayın !

Fotograflardan sanirim Poyraz'in öldügü anlasilabilir özellikle son fotograftan

özet ve fotolar süper polat timurla beraber sonunda sahalarda perşembeyi büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum

vallahi harika fotolar bölümde muhteşem olur inşaallah

Resimler güzel Frgman zaten süperdi.

yalnız cahit onur tanı gözüne kestirmiş '' adam gibi aksiyon sahnelerini çek yoksa ağzına boşaltırım mermiyi '' der gibi

son resim mükemmel ötesi on numara bi sahne olacak orası kesin