ben bu bölümü nerden baksan 5-6 kere izlerim rahat izlerim
Atıyolari şteAbartma aga bölüm 2 saat yaklaşık.
ben atmam agaAtıyolari şteSon sahneyi izlerler 5-6 kere, bölümü de 1 kere izler, 2 kere özet geçer
Füze vardı da Akif mi atmadı.Bu bölümü hakkatten beğendim hee Cahit Tony Stark stili takılıyo adamım ya Tony Stark lafını duyunca kendimi tutamadım Cahit Polattan sonra banko 2. sıraya yükseldi
Tony Stark(Demir Adam)=Cahit
@kvp
Ben demiştim zaten ilk bölümden Tony Stark tarzı katılıyor diyeMesajı bulunca atarımAkif'in Poyrazı öldürmemesine irite oldum hazır yakalamışsın çaksana füzeyi
Füzelttim olmadı Kara olacaktı oFüze vardı da Akif mi atmadı.
Evde okulda teneffüste sokakta otobüste kulakta kulaklık izliyorum bölümleri yine aynı şekilde devamben atmam agabak bölümü 1 kez baştan sona kesin izlicem bazı sahneleri defalarca izlicem haftaya perşembeye kadar kaç kere izlerim Allah bilirçd abartıyo tabi 20 falan demiş oha
kara da vardı o da torununu düşünüp duygusal davrandı poyrazı polat öldürecek öyle kolay ölmez oFüze vardı da Akif mi atmadı.
Sencer'i de Polat öldürecek diyodukkara da vardı o da torununu düşünüp duygusal davrandı poyrazı polat öldürecek öyle kolay ölmez o
sencer polatın birebir düşmanı değildi dolaylı yoldan ama poyraz öyle değil birebir düşman kaç kere karşılaştılar bunu çözmen lazımdı agaSencer'i de Polat öldürecek diyoduk
yok be ne yazık olması fatma baştan aşağı gereksiz bi karakter üzüle üzüle ona mı üzülüyonGüzel bir bölüm izledik. Fatma nin ölmesini istemiyordum... Yazik oldu.
Aynura ölmesinyok be ne yazık olması fatma baştan aşağı gereksiz bi karakter üzüle üzüle ona mı üzülüyoneğer şamil yada talha ölse üzülürdüm de haydar ve fatma iyi olmuş aynura ölebilir artık
ölse de olur ölmese de olur ama kgt de bi kız kalması lazım ölmez zatenAynura ölmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?