Kurtlar Vadisi Pusu ikinci dalyasını bu akşam yapıyor..
200. bölüm yorumları bu başlık altından yapılabilir.
200. bölüm yorumları bu başlık altından yapılabilir.
6 da değil 5 59 da açmıştın yemezlerGeçen hafta 6 olduğunda açmıştım ama @darksaal agam dedi erken açmışsınBu hafta gene kaçırdık herhalde
![]()
6 da değil 5 59 da açmıştın yemezleruyanık
![]()
Aga 2 saate de baktım 2 side 6'yı geçti ya6 da değil 5 59 da açmıştın yemezleruyanık
![]()
kazanan west agamız oldu tebrikler agakimse uyanıklık yapmasın saniyesine kadar kaçta açıldığı belli oluyo 17.59 da açıyosun hep çd
![]()
Unutmuşum 2 hafta sonra ben açarım.kazanan west agamız oldu tebrikler agakimse uyanıklık yapmasın saniyesine kadar kaçta açıldığı belli oluyo 17.59 da açıyosun hep çd
![]()
Ben 2 saate de bakmıştım ama haftaya 7-8 saate çıkarırız artıkAga ben az ve öz açarım kaçırmam hiç bir şekilde.![]()
aga ben unutmasaydım kaçırırdın şanslısınAga ben az ve öz açarım kaçırmam hiç bir şekilde.![]()
aga açamazsınUnutmuşum 2 hafta sonra ben açarım.![]()
Siz saate nerden bakıyonuz ??aga ben unutmasaydım kaçırırdın şanslısınsaniyesinde açıyorum 18.00.00 da
![]()
Yok artık şu konuyu açma da ne var?aga ben unutmasaydım kaçırırdın şanslısınsaniyesinde açıyorum 18.00.00 da
aga açamazsın![]()
bilgisayarın saatine bak konuyu hazırla 00 olduğu an bas öyle yaparsan kesin açarsınSiz saate nerden bakıyonuz ??
ne mi var görmüyon mu çd kaç haftadır açamıyo eğer evde olursam o saatte açtırmam iddasına giriyon muYok artık şu konuyu açma da ne var?![]()
Aga ben tam 18 olduğunbda açıyorum yabilgisayarın saatine bak konuyu hazırla 00 olduğu an bas öyle yaparsan kesin açarsın
ne mi var görmüyon mu çd kaç haftadır açamıyo eğer evde olursam o saatte açtırmam iddasına giriyon mu![]()
Aga sana şu kadar söyleyeyim ki 2 saate birden bakıyordum bizim bilgisayarın saati 18:00.00 oldu bekledim 18.00.15 oldu diğer saat 18.00.00 oldu öyle açtım benim ki hatalı herhaldebilgisayarın saatine bak konuyu hazırla 00 olduğu an bas öyle yaparsan kesin açarsın
ne mi var görmüyon mu çd kaç haftadır açamıyo eğer evde olursam o saatte açtırmam iddasına giriyon mu![]()