- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
aga tam 18 de açtım sen erken açıyon vadi konularında affetmem fragmanları açamıyoruz bari bunu açalım yoksa sen açsan nolur ben açsam nolurAsıl bu konunun kilitlenmesi lazımAma olsun kardeşim açmış fark etmez
Aga benim anlatmak istediğim şu altta 18:34 yazıyor şu an konuda 34 dk önce açıldı yazıyor yani tam 18:00 deaga tam 18 de açtım sen erken açıyon vadi konularında affetmem fragmanları açamıyoruz bari bunu açalım yoksa sen açsan nolur ben açsam nolur
O kadar sn hesapladım yapma agasaniyeler kala açıyosun ben tam saniyesinde açıyorum anladın mı
KardeşiUzun zamandir Vadi izleyemiyordum. Yeni sezonda hic izlemedim daha.
Vadi'de Isvicre plakasi gördüm ne alaka?
Birde bu Sophie Polat'in nesi oluyor?
He sen görmedin mi ayağına kadar gelmişler
Senin gözün karadayıdan başka birşey görmüyor ki nasıl görecenHangi ara gelmisler ya valla haberim olmadi
Senin gözün karadayıdan başka birşey görmüyor ki nasıl görecen
ee ne diyecek aga polat yazamaz ab, yazamaz patron müdür başkan reyiz kral vs. de yazamaz ne yazıcak anlamadımÇok kaliteli ve akıcı bir bölümdü. Vadi kalitesini bu bölümle bir kere daha görmüş olduk. Birçok rivayete konu olan 200. bölümde beklenen gelişmeler olursa dizi uçar.
Bu arada bölümü izlerken dikkatimi çekti: Akif Cahit'in yanında Polat'ı aradığında telefona Aksaçlı diye kaydetmiş.Orayı saçma buldum. Koskoca Aksaçlı öyle kaydedilir mi ?
Çok kaliteli ve akıcı bir bölümdü. Vadi kalitesini bu bölümle bir kere daha görmüş olduk. Birçok rivayete konu olan 200. bölümde beklenen gelişmeler olursa dizi uçar.
Bu arada bölümü izlerken dikkatimi çekti: Akif Cahit'in yanında Polat'ı aradığında telefona Aksaçlı diye kaydetmiş.Orayı saçma buldum. Koskoca Aksaçlı öyle kaydedilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?