Kurtlar Vadisi Pusu 198. Bölüm Yorumları

deli yürek kurtlar vadsi ırak ve pusunun ortaya cıkmasında önemlı rolu var bide ekmek teknesi

ınan varya bende o eskı bölümlerdekı butun türkü ve müziklere hayranım bugunde çaldılar eskı müzıklerı
işte ben onun için bu bölümü çok beğendim pek aksiyon yoktu ama herşey çatışma aksiyon değil vadi bu gözle izlenmemeli kesinlikle haftada 120 dakkalık iş daha kralını yapacak babayiğit varsa gelsin yapsın ama yok dünyada örneği yok vadinin adamlar ayda bir bölüm yayınlıyo bölüm süresi 40-50 dk düşünün
mesela bi otoban müziği çalınca eskilere gidiyorum direk harika bişey ya vadiye hayranım ben

deli yürek kurtlar vadsi ırak ve pusunun ortaya cıkmasında önemlı rolu var bide ekmek teknesi
eskılerı hatırlattı dımı o eskıler varya o eskıler herşeye bedel

Pasif olsun demedim, biraz daha pasif olsun dedim. Adamı Polat Alemdar diye kakalıyolar bize, ona irite oluyoruz zaten.
yav aga 2 bölüme akifi kenara çekecekler sen rahat ol vadiyi çözememişsin daha bak 200.bölümden sonra gör neler oluyo
abdülhey polatla karşılaşacak cahit yurda dönecek erhan karalar erkan pusat bunlar polatın yanına gelince kgt ve akif pasifleşecek ve bizimkiler ön plana çıkacak tekrar bu iş budur takmayın kafaya fazla

eskılerı hatırlattı dımı o eskıler varya o eskıler herşeye bedel
aynen abi eskileri hatırlatması yeter zaten yeter

bence abdul hocayla konuştuktan sonra sankı bişeyler sezınledı gıbıme geldı polatla ilgili
vay be polat kız kardeşını takıp ettırıyormuş

Pana Film'de torpiller konuşur
Sezonun yarısı torpillilere çalışılıri kalan yarısında da seyirci baskısına dayanamayıp seyirci dinlenir

Pana Film'de torpiller konuşur
Sezonun yarısı torpillilere çalışılıri kalan yarısında da seyirci baskısına dayanamayıp seyirci dinlenir
orası öyle ama seyircinin dediklerini de yapıyolar seyirciyi dinliyolar bu da güzel bişey
hee söylemeyi unuttum erhanın sağ kol muhabbetinden sonra bölümün en komik yeri deli hüsnünün abdülheye yürüyen vicdan azabı demesi inanılmazdı ya
arkadaş şu dizi neden deli hüsnü üzerinden gitmiyor 2 bölümde bir çıkıyo 30 saniyecik vallahi alayından daha komik hüsnü süper ötesi bişey
muro zamanında çok ön plandaydı gülmekten kırıp geçiriyolardı
adamım ya deli hüsnü benim bi arkadaşın eniştesi bu arada

Bence de Hüsnü'nün sahneleri artmalı. O espri süperdi

Bence de Hüsnü'nün sahneleri artmalı. O espri süperdi
millet polatı istiyo bu şekilde dünyanın en müthiş bölümünü de çekseler polat olmadan kimse beğenmez yine başlamış bazıları 2 bölüm veriyorum polat gelmezse izlemem diyenler
ama gerçekten gelmeli yoksa reytingler artmıyor aynı 3 haftadır zar zor 1 anlık 12 gördük

Yav şu Cahit ne şanslı adam kaptı güzelim kızı
Polat'ı kız kardeşi olduğunu öğrenince bakalım ne olacak

Vadi forumunda yine yerden yere vurmuşlar

Bölümü pek beğenmedim ama Akif iyi bence baya geliştirdi kendini, role yakışıyor.

Cahit sezonun en çok eleştirilen ismi olur.

Nafiz keşke ölmeseydi, Mete ile ikisinin konuşmaları güzel oluyordu.

Aynura'yı ofis yerine sahada kullanmalılıar.

dizi her bölüm daha güzel bir hal alıyor. bu bölümü çok beğendim.

adamın ama adam bildiğin deli

dizi her bölüm daha güzel bir hal alıyor. bu bölümü çok beğendim.
bazı arkadaşlar nedense beğenmemiş ama bende bu bölümü beğendim ama polatın o odadan çıkması şartıyla

bence kgt elemanları gayet iyi olmuş teknolojik olmuş hepsi akif haricinde çoğu masa başında ilerleyen bölümler de mutlaka onlarda sahaya ineceklerdir

Bu bölümü de beğenmedim.Aşırı derecede durgun geçti hiç aksiyon yoktu.Polat artık sahalara dönmesi lazım ya bölüm boyunca çok az gözüktü.Flasbackler iyiydi ama çok kısaydı.