Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm(Yeni Sezon) Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
erhan müthiş rol yapıyo gerçekten ama cahit için aynısını söyleyemicem akife gıcıkta olsam oyunculuğu 10 üzerinden 10 luk çok iyi rol yapıyo babadan yapmış tabi öyle bi babadan doğaldır
garibim abdülhey hep üzlüyo sonra seviniyo :D
ben poaltın neden abdülheye söylemediiğini anlamıyorum cahit kim ya daha dün çıkmış eskiden polat mematiye bile söylemediği planları abdülheye söylerdi 2 yıldır değişti bu durum
Hani sen Akifi seviyordun noldu ?? :A

Profesyonelden kastım işine duygularını daha az karıştırması.
aga abdülhey geçen yıla kadar duygu muygu bilmez devleti için herşeyi yapar polatın 1 numaralı adamıydı memati her zaman 2 nuamra sağ kol olsa bile asıl polatın sağ kolu her daim abdülhey olmuştur ama memati ölünce mematinin özelliklerini abdüle yüklemeye kalktıalr adamın karakteri değişti yav işe bak :D

Karanın imanını satmadığı sahneyi çok beğendim
esede secde ettireceklerdi :kiki:

Vadi forumunda gördüm Vadinin senaristleri önce ki yıllarda Polatı Ak Saçlı yapıp Vadiyi bitireceklerini söylemiş.Sizce bu sezon son mu ? İçime kurt düştü :T
@takas @XanTier @AlemTo @kvp @34rcp44

Polat bu sene Ak Salı olacakmış yani ölmemiş tüyoya göre.Pekte güven olmaz.Bence Polatı Doğu Bey kurtarmıştır

Ilk baskarini biraz begenmesemde sonra dan süperdi diger yeni bölümü bekliyoruz ama atv nin biraz daha gec baslatmasi lazim :)
Malesef reytingler beklenilenin altinda olacak :(

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Polat Alemdar Anayasanın ilk üç maddesi gibi.
ölmez,öldürülemez,öldürülmesi teklif dahi
edilemez:)
(Twitter'dan alıntı. :D)

Bölüm Çok İyiydi Polat Aksaçlı olması fenaydı

Gezi Parkına da gönderme yaptı tek tek butun failleri çıkartıcak vadi görürsünüz

Şurup Güllü sahnesi gülmekten kırıldım manolyam ASD :D

En Hüzün Sahne Abdulley Polat için çileye girdiği sahne fenaydı

Bölüm Çok İyiydi Polat Aksaçlı olması fenaydı

Gezi Parkına da gönderme yaptı tek tek butun failleri çıkartıcak vadi görürsünüz

Şurup Güllü sahnesi gülmekten kırıldım manolyam ASD :D

En Hüzün Sahne Abdulley Polat için çileye girdiği sahne fenaydı
aynen aga çok güzel özetledin abdülheyin ağladığı sahneden bende üzüldüm baya

Vadi forumunda gördüm Vadinin senaristleri önce ki yıllarda Polatı Ak Saçlı yapıp Vadiyi bitireceklerini söylemiş.Sizce bu sezon son mu ? İçime kurt düştü :T

Polat bu sene Ak Salı olacakmış yani ölmemiş tüyoya göre.Pekte güven olmaz.Bence Polatı Doğu Bey kurtarmıştır
Polat zaten Ak Saçlı oldu.alttakini bilerek yazdım AlemTo afama spoiler olmasın diye agalar :D

dizi bu sezon bencede son olucak çünkü işlenicek konu kalmadı bunun en bariz örneğide tapınakçıların içine kendi adamlarını sokmaları buda gösteriyoki heyet tapınakçıları içten çökertecekler ve en büyük düşmanda ortadan kalkıcak ve vadi efsaneler altına adını yazdıracak.

dizi bu sezon bencede son olucak çünkü işlenicek konu kalmadı bunun en bariz örneğide tapınakçıların içine kendi adamlarını sokmaları buda gösteriyoki heyet tapınakçıları içten çökertecekler ve en büyük düşmanda ortadan kalkıcak ve vadi efsaneler altına adını yazdıracak.
Yapma be aga İnşallah bitmez :(
@takas senin yorumları alalım ?