Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm Fragmanı

Sakali bende cok yakistiriyorum.. fakat bölüm gectikce is temposundan kendine pek bakamiyor.. sakal da sac da birbirine giriyor.. 129.Bölümün ilk sahnesindeki karizmasi unutulmaz. Sakal bu adama anca bu kadar yakisir demistim..

hemen 129.bölümün ilk sahnesine bakıyorum aga

bi yorum okudum doğruysa ayrıntıyı herkes kaçırdı demektir

ferrarinin içindeki polat alemdar ve orası amerika tabelada los angeles yazıyomuş ben benzetemedim ama

- - - Ekleme - - -

WesTxCoasT post: 1442122' Alıntı:
Arabadan inen Cahit.

polat mı cahit mi aga

takas post: 1442128' Alıntı:
bi yorum okudum doğruysa ayrıntıyı herkes kaçırdı demektir

ferrarinin içindeki polat alemdar ve orası amerika tabelada los angeles yazıyomuş ben benzetemedim ama

- - - Ekleme - - -

polat mı cahit mi aga

Paylaştığım resmi görmedin mi ?
Cahit bence.

Ben dedim sana Los Angeles olabilir diye nerde okudun ki başka.

Fragmanı izleyemiyorum. Ama Ferrari'yi görünce dayanamadım ve rakiplerimiz için şu capsi eklemek istiyorum,

Bu arada resimdeki Cahit, topsakal yakışmış

Son düzenleme:
fragman çok süper ama safiyeyi oynayan isim işler güçlerde oynayan ahmetin sevgilisi Gaye Gürsel

evet aga o ama aşırı bi benzerlik var bizim gibi interneti takip etmeyen yetişkin vadiciler başka oyuncu olduğunu anlayamazlar bile üstelik kaç sene geçmiş belli bile olmaz ki olursa da olsun çok güzel bi isim

takas post: 1442147' Alıntı:
evet aga o ama aşırı bi benzerlik var bizim gibi interneti takip etmeyen yetişkin vadiciler başka oyuncu olduğunu anlayamazlar bile üstelik kaç sene geçmiş belli bile olmaz ki olursa da olsun çok güzel bi isim

feride çok güzel kız olum ahmett
orası ayrıda aga inşallah başka bi karakter daha girer de bu isimde doğu bey olur inşallah

unutun aga girecek kişi safiye boşuna mı konu açtık bizde yalan olmaz

Insallah tapinakcilara yine türkce dublaj yapmazlar
Alt yazi gecsin daha iyi olur

Vadi'de olaylar olaylar

Fragman çok kısa olmuş ama :/

takas post: 1442155' Alıntı:
unutun aga girecek kişi safiye boşuna mı konu açtık bizde yalan olmaz

aga resim vadisinin admini olmasa kimse bi şey bilmiyodu adam diziye girecek eski karakter kadın olabilir dedi daha ne desin