Recep aga senin de tüyo tutmadı
aga o benim tüyom değildi başka bi forumdan aldığımı söylemiştim onu paylaşmicaktım ama dedim sizdede biraz heyecan olsun ondan paylaştım.
Ayrıca polat ordan ancak şöyle kurtulur.
Polat farkettiyseniz kapıya doğru bakıyor. Bence polat ölmeden önce kapıya bakarken kapı açılacak ve içeri birisi girecek tahminim Aslan bey,Doğu bey den birisi bu giren kişi Âkif'i durduracak. Yani demek istediğim polat ölmeyecek emin olabilirsiniz
agalar şu yoruma koptum
Polat aslan dan 3 dakika nefes tutmayi ogrenmisti burda 30 saniyedemi olecek haha
agalar şu yoruma koptum
Polat aslan dan 3 dakika nefes tutmayi ogrenmisti burda 30 saniyedemi olecek haha
Normalde sen 1 dk tutuyosan, bi de o durumda 1 dk tut. Helal olsun sana
Şu adam diziye girdi gireli ağzından bir laf bile çıkmadıÖlürken bile sustuSesini duyan cennetlik
Kim ki o aga resim açılmıyo
Kesinlikle katılıyorum tek beğenmediğim kısım şamilin erhanın koluna vurması ve polatın hiçbir şey yapmamasıBölüm muhteşemdi genel olarak. Sezonun en iyisiydi. Ters köşesiyle, heyecanıyla. Bölümün sonu dışında memnun olmadığım hiç bir yer yok.
Bölüme bir haftadan daha fazla zaman harcayınca kalitedeki değişim hemen göze çarptı gerçekten. Dizi süresinin kısalması lazım kalite içinBi de yönetmen tabii
Bence Kurtlar Vadisi Pusu'nun en iyi sezonuydu. Eski Vadi'nin çoğu bölümünü sollayan bölümler oldu bu sezon bence.
Sence polat öldümüBen Polat'ın infaz eidlmesini beğenmedim. Daha değişik ve güzel bir sonla bitirebilirlerdi benceElif'le ilgili aktif bi şeyler olsaydı iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?