Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölüm Yorum&Sohbet Konusu

ölmedi arkadaşlar ölümü akifin elinden olmamalı akife gıcık oluyorum artık ali buhara kendine dikkat etsin millet linç eder bu adamı

ölmedi arkadaşlar ölümü akifin elinden olmamalı akife gıcık oluyorum artık ali buhara kendine dikkat etsin millet linç eder bu adamı

Seni Akif'ten nefret ettirdiği için Pana'ya teşekkürlerimi sunuyorum buradan

Yarin Beyaz Show Necati Sasmaz'la birlikte milyonlari agirlayacak.. bu ölüm durumdan sonra yarin herkez kitlenecek.. Umarim Beyaz, Vadi'yi bozacak bir skec yapmamistir yine..

Polat ölürse.. ali buhara gercekten dikkat etmelidir.. biz daha duruma anlamadan bile bu kadar yüklendik.. Basimiza Polat Alemdar kesildi, Akif bey..

Aga ben sana Akifin bir tweet gösterecem o adamdan soğursun.Vadi kolaj yaptığında yanlış hatırlamıyorsam şöyle demişti 'Kolaj falan idare edin işte ' Vadi forumundakiler fena sövmüşlerdi yalnız

Yazete'de yapilan yorumlar Polat Alemdar'in kesin öldügünü isaretliyor.. Gecem zehir oldu vallah..

1461 ‏@epulim 41 dk 10 yildir yayinda olan bir dizi ve karakteri,hala konuşuluyorsa adamlar on numara iş yapiyor demektir #sonarzum tebrikler

ali buharanın hayatı tehlikede beyler durum ciddi

- - - Ekleme - - -

hangi dağda kurt öldü

polatı öldürüyo aga polatı başlatma akifinden

- - - Ekleme - - -

Polat'in duruma netlesirse, izleyici tarafindan tam bir kiyamet kopacak galiba.. az önce Twitter'e göz attim, yer yerinden oynuyor..

bölüm 10 numaraydı da bu karaların sonunu iyi bağlayamadılar dandik yerde kestiler

yalnız birçok tüyo fos çıktı biz safiye yada doğu eşrefoğlu girer diye bekliyoduk ama olmadı neyse yeni sezona artık