Kurtlar Vadisi Pusu 194. Bölüm Fragmanı

eyvallah aga

bu bölüm harbi bomba olacak
Kendini bu kadar şartlama. Hayal kırıklığına uğrama sonra

Bomba olacağını sanmam. Aksiyon bir bölüm için yeterli değil bence. KGT olayının da heyecanlı kısımlarının 10 dk'yı geçeceğini sanmam.

artık son iki bölüm kaldı dizinin %90 ında aksiyon heyecan olması lazım inşallah tatmin oluruz

artık son iki bölüm kaldı dizinin %90 ında aksiyon heyecan olması lazım inşallah tatmin oluruz
Bölüm full aksiyonlu geçse de tatmin etmez. Aksiyon hiçbir zaman yeterli değil tek başına. Bize heyecan lazım. O da sezon finalinde olur bence.

bence %90 değil %100 ü süper olacak @XanTier ben hi,çbi zaman vadi izlerken hayal kırıklığına uğramam en kötü bölümünü bile izlediğim tüm dizlerden kat ve kat daha güzeldir.
bu fragmana da bakarsak bu olayların her biri 10 dk olsa bile dehşet bişey olur zaten

Hayal kırıklğı yazarken tereddütlü yazdım zaten. Sen hayal kırıklığına uğramazsın hiç zaten

Erhan tuvalette osursa bile bütün bölüm boyunca sen yine de hayal kırıklığına uğramazsın

:haha: abartma aga yavaş gel

dikkat edersen aksiyon ve heyecan dedim

Aksiyon + Heyecan + Şok + Gizem

Bunların 4'ü bir arada ise ölüm,
Bunların 3'ü bir arada ise kalp krizi,
Bunların 2'si bir arada ise kısa süreli baygınlıklar garanti

- - - Ekleme - - -

:haha: abartma aga yavaş gel

Yavaş geliyorum. Öyle bi şey olsa bölüm yorumu konusuna gelip " oha süper bölüm ya müthiş erhan da çok fena osuruyo ha
" yazarsın

yok aga öyle yazmam güzel bi bölümdü ama biraz durgundu yazarım

tmm çirkinleşme pislik herif

Sesli güldüm aga

- - - Ekleme - - -

Bazada uzanıyodum baza çöktü yere düştüm

aga bazaya bişey oldu mu

- - - Ekleme - - -

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da aksiyon ve heyecan tam gaz devam ediyor.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 194. bölümünde yaşanacaklar:

Poyraz, Araz’ı Polat Alemdar’ın elinden alabilecek mi?

İhtiyarlar Heyeti’nin sonu mu gelecek? Poyraz, Faruk Bey’i öldürecek mi?

Heyetin deşifre olduğunu öğrenen Polat Alemdar ne yapacak?

İhtiyarlar Heyeti hükmünü yitirecek mi?

Remzi’nin Polat Alemdar’a açıklayacağı sır ne?

Akif ve Haydar, istediklerine ulaşabilecek mi?

KGT Akif’in liderliğinde çalışmaya devam edecek mi?

Poyraz, Polat’a ulaşmak için kimi kullanacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 30 Mayıs Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 194. bölümünde olacak…

- - - Ekleme - - -

Polat ve adamları,Poyraz ve adamlarıyla hemen çatışmaya girmiş.Bu çatışmada muhtemelen Araz yakalanacak.

Aynura Akif ile karşı karşıya.Sanırım Remzinin olduğu hastahanedeler.

Remzi hastahanede Heyetin deşifre olduğunu açıklıyor.

Heyet,Remzi meselesini konuşuyor büyük ihtimal.Deşifre olduklarınıda öğrenmişler sanırım.

Cahit ve birkaç kgt ci,Poyraz'ın mekanını basıyor ve tapınakçı adamını vuruyorlar.

Yakalanan Araz sorguda,işkencelere maruz kalacak.

Araz'ın yakalanmasıyla öfkeden kuduran Poyraz,Şurup İhsan'ında sonu olacak gibi.

Pusat,Kara ve Erkan;Suriyeli teröristlere saldırıyorlar.(Geçen bölümdeki sınır kapısından geleceklerini öğrenmişler)

Faruk rahatsızlanmış ve Mete ile Poyraz bu fırsatı kaçırmamışlar.

Faruk'un sonu gelmiş olabilir (bence ölecek)

Polat Poyraz'ı Aras'ı öldürmekle tehtid ediyor (veya gözünü oyabilir
)

Geçen haftadan oldukça daha iyi bir bölüm gibi görünüyor.Sanırım gidiciler var bu bölümde.Gelecek bölüm sezon finali olduğundan Araz'da ölebilir.Final sahnesi bu yüzden çok heyecanlı bitecektir diye tahmin ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler

Fragman analizi için Kurtlar Vadisi Pusu Forumundan Pusat Ç. nickli arkadaşımıza teşekkürler.

Aga sesli güldüm

- - - Ekleme - - -

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz...